Mağazada çalışan kız

Kızın güleryüzlü olması , senin 10 dk sonra gelince hoşgeldin deyip ilgilenmesi vs tamamen kota meselesidir.Kız kendisine yazcak çünkü ürün kodlarını o yüzden senle birlikte kasaya fln gelmiş,iyi günlerde kullan ağzı yapmış :) Bence fazla büyütme.

Rockybalboa7'e katılıyorum.

Bende 2 gün önce alışveriş yaparken,çalışan bi kızdan çok etkilendim. Sabırsız biriyimdir,kızda benden büyük tahminim 3-4 yaş kadar. Eee benimki bi anlık heves. Baktım hatun gülümsüyor,t-shirt aldım çok güzel oturdu üstüne falan.Bende boş değildir diye telefon numarasanı isteyeyim dedim istemez olaydım =) Gülümsedi güle güle giy,iyi günler dedi=) Ben fazla ümidini kırmak istemem ama onların işi o.Gülümseyerek,hoş davranarak bizim gibi müşretileri çekmek.Acı ama gerçek.. =)

vayy, kızların elinden :) BlackMamba24 ne oldu vaziyet nedir :)

Satış sorumlusu adı üzerinde bende zamanında kızlar alışverişe geldiğinde erkek ark. senin gibi vücuda sahip bi giyermisin olurmu falan dediklerinde 1 ürün alacakları yerde 3 ürün çakardım yüzüne gülünce ürünün güzel olduğunu söyleyince ister istemez almak zorunda kalıyorlar :) İlk görüşte aşk olmuş senin ki ama 2 gün sonra unutursun merak etme hiç bulaşma sen bu işlere :)

Oldukça samimi bir başlıktı doğrusu .D
Öncelikle bol şans. Her koşulda kendine sonuna kadar güven. Bu sadece bu durum için geçerli değil.

Ve önceki yorumlara da katılıyorum satış görevlisinin zaten güler yüzlü olması şarttır. Senden etkilenmiş olabilir ama yargıya ulaşmak için farklı şeylere ihtiyacın var sanırım.

Bi de bir dahaki gidişinde fikrini değiştirmesine izin ver hatta olanak ver.
Doğrudan seni seviyorum senden hoşlanıyorumm deme de bir şeyler içelim mi de.

Yalnız seni bu düşüncelerindeki berraklıktan ( saflıktan ) ötürü tebrik ediyorum.Gerçekten içten olmuş .D

Valla çok karışıktır bu mağaza işleri. Çünkü kızlar herkese gülümsemek zorundalar yani el mahkum. Bi de şöyle birşey var kız senden diyelim ki hoşlandı ama sen o anda telefonunu istesen yine vermez. Bunlar daha çok filmlerde falan olur yani ya da çok nadir olur inan bana:) Çünkü 1. ya da 2. seferde falan görüp beğendiğin bi kızdan numarasını istesen abaza gibi düşünür, tabi bi de kendilerini Adriana lima zannetme durumları var biliyorsunuz. Yani forumdan bu konuda iyi biri çıksın hatta baya yakışıklı olsun yolda gördüğü rastgele 10 kızdan istesin numarasını. İnan ki max.1 tanesi kabul eder hani belki 2. Türk kızları çok pinpirikliler bu konuda. Neyse çok gevezelik ettim de fazla kapılma sen derim:)

Magazadaki kizla ne olacak merak ettim bekliyorum :)

Back
Yukarı