Lys sonuçlari açiklandi doktor oluyorum

Arkadaşlar bugün üniversiteye giriş sınav sonuçları açıklandı.

Kendi alanımda(Y-MF 3) Türkiye 5972. oldum

Antalya TIP Mersin Tıp fakültelerini istiyodum.Çok şükür bunlar geliyor :D

Bugün benden mutlusu yok hyper_hyper_hyper_hyper_

Adına sevındım abı basarılar dılıyorum

Okumak ve okuduktan sonra da o ortamın içinde olmak çok yorucu iş...
Fakat umarım işini çok sever ve akla hayale sığmayacak başarılara imza atarsın.
Tebrikler. :)

tebrikler
Çalışmanın karşılını aldın işte.önümüzdeki yıl bende giricem 1-2 öneri söylesen doktor :)

Tebrikler... Ne mutlu sana..

Fakülteye gidince forumu unutmak yok doktor bey..

Engin bilgilerinle forumdaki arkadaşlara yardımcı olman en büyük temennimiz..

Tabi kafanı kaşıyacak vaktin olursa : ))

Birde erken olucak ama, hangi alanda ilerlemek uzman olmak istiyorsun?

Formu unutmak mümkün mü :)

İngilizce tıp kazanırsam,hazırlık evresinde makale çevirip paylaşıcam burda.

Uzmanlık için hele bir üniversite kokusu alayım da o zaman düşünürüm

Saygılarımla

Verdiğin haberler hepimizi mutlu ettin , umarım benım gibi gelecek nesillerde bu sevince daha fazla ortak olur , başarılarının devamını dilerimm :)

hedefin kullanıcı adın ve üyelik tarihinden belliymiş zaten :)
forumda böyle bilgili arkadaşlar olması çok güzel olur :)

bravo, tebrik ederim ama asil okul simdi basliyor :) üniversiteyi kazandim ohhh bee demissindir fakat karsilascagin zorluklar icin hazir ol. gerci spor yapan adamin öz güveni tamdir hele bir de senin gibi zekiyse o zaman herseyin üstesinden gelir. sporu sakin birakma ikisi bir arada bal gibi yürür ve hatta cok daha iyi yürür. spor seni motive eder ve o ayari tutturabilirsen spordaki özgüvenin okulunda ve is hayatinda arti motive olur. bir mühendis olarak nacizane tavsiyemdir:)

hayırlısı olsun dostum başarılarının devamı gelir inşallah çok güzel bir şey uğraşmak istediğin bir bölümü kazanmak tebrikler

Haklısınız.Tıpın bir çok avantajı var.Bitirir bitirmez atanıyosunuz.Maaşı Türkiye ortalamasının çok üstünde.

Ama maaş için iş yapmak bir süre sonra hayattan soğumanıza neden olur diye düşünüyorum.Mesleği severek yapmak önemli.

Önceden Matematik olimpiyatlarına da katılmıştım.Türkiye üçünlüğümüz var takımca.Babam diyodu Tıp gelmezse matematik dalında uzmanlaşırsın .Önemli olan sevdiğin bir şeyi yapmak işte :)

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Darısı forumdaki tüm ufak kardeşlerimize :)

Saygılarımla

Dr.Science

Back
Yukarı