Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
beyler yaşim 16 kilom 80 yağ oranım 25lerde 2-3 ay definisyonla yağ oranımı 10 15 arasına çekmek istiyorum. Low carb diyetini araştirdim iyi sonuclar alınabiliyomuş bende diyetimi kendim hazırladım fakat öğle arası ne yiyeceğimi bulamadım ve bi kaç düzenleme gerektiğinin farkındayım.antrenman programım haftada 1 gün sadece kardiyo 1 gün sadece ağırlık 2 gün ağırlık ve kardiyo şeklinde yani 4 gün kas kaybını az tutmam gerekiyor bu yüzden diyetime kafa yordum fakat öğğle arası ne yiyecegimi bi türlü bulamadım o yüzden size sormak istedim diyetimi düzenlememe yardımcı olursanız sevinirim Diyetim Fotoğraftaki gibi tesekkürler simdiden.
Sen low carbı yanlış anlaşmışsın dostum bu diyette karbonhidrat 0 low carb düşük karbonhidrat demek 0 demek değil , arkadaşın dediği gibi bunu uyguluman çok zor ve çabuk bunalırsın bir de bu kadar düşük karbonhidratla hızlı yaktığın yağ diyeti bıraktıktan sonra daha kötü bir şekilde vücuduna yerleşebilir.Daha düzgün bir liste hazırlamalısın bence.