Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar peki gram ölçüsünü nasıl yapıyorsunuz herkezin evinde elektronik terazi olmayabiliyor..ortalama 2 yemek kaşığı vb. bir ölçü verebilmeniz mümkünmü ?
kutu üzerinde oyuntular var oradan hızalayacak ürünü eşit parçalara bölebiliyorsun. oradan yaklaşık ağırlık belirlenir. ben de yörsanın lor peynirini tüketiyorum. bazen günde 1 paket(500g) bazen günde 100 g. değişiyor. ama domates, zeytin yağı, kekik ve biberiye ile çok lezzetli oluyor. tavsiye ederim. içine yulaf ya da kepek ekmeği krokanı da ekleyebilirsin. mükemmel lezzet.
kışın ise domates yerine yazın kendi yaptığımız domates soslarndan kullanıyorum.
Vücudun kilo başına 1.5 gr ile 2 gr protein tüketmesi gerekiyor eğer vücut geliştirme yapıyorsak bende 400 gr tüketiyorum bir günde o bile kesmiyor 2 dakkada pet şişede bitip gidiyor.Bu sporu yapıyorsak yediklerimizden taviz vermemiz gerekiyor açık şekilde naz yaparak gelişim sağlayan varmı bilemiyorum.
Lor yumurta ile güzel olur, makarna&bulgur&kuskus gibi yiyeceklerle güzel olur hem de çok güzel olur.
Tek başına tüketebilmek çok zor -loruna da bağlı-, yiyemiyorsanız daha fazla üstelemeyin her an mideniz bu ne len böyle diyerek dışarı atabilir tecrübeyle sabittir
Abov adamlar 500 gram yörsan lor peynirini bi oturuşta yiyor babam beni vurur ben günde en fazla 180 gram tüketiyorumdur oda en fazlası en azda 100 gram