Lor Shake Yardım ?

Gaybana

Üye
Arkadaşlar Lor shake yapmaya çalıştım iyi mi karbonhidrat ve protein açısından yanlış varsa düzeltirseniz sevinirim :)
100 gr Yulaf >>>> 12 gr Protein , 63 gr karbonhidrat
500 ml. Süt(Yarım yağlı) >>>>17 gr protein , 20.5 gr Karbonhidrat
100 gr Lor >>>>>> 17.30 gr Protein , 2 gr Karbonhidrat
1 adet muz >>>>> 1gr protein , 16 gr Karbonhidrat
Bunlari mixerde karıştırdım 500 ml. Su şisesine koydum bunu ne zaman içmeliyim ? Ve olmuş mu ?

Son düzenleme:
Çok güzel olmuş antrenmandan sonra iç tabii ki bende yapabilirim evde tadı nasıl güzel mi

Bende yapayım sakınca görmedim karışımda ama yulafı sabah kahvaltıda tüket antrenmanı yap sonra yulafsız yap shakeini öyle iç çünkü antrenmanda carb ihtiyacın olacak hem sabah yiyip hem shakede kullanırsan çok fazla carb almış olursun

Yağı 8 gram falan bu shakein nerden 20 gr çıkardın kardeşim ? Bu arada muz evde yokmuş onun yerine ne atıyım içine sizce
Kulandığın muzun gramına göre Karbo sayısı değişir + bu shake yağ miktarı 20 g + olsa gerek. Yağ önemli saymalısınız :)

Son düzenleme:
Yağı 8 gram falan bu shakein nerden 20 gr çıkardın kardeşim ? Bu arada muz evde yokmuş onun yerine ne atıyım içine sizce
çok basit, 100 g yulafda zaten 7 g yağ. 100 ml süt de nekadar yağ var 3g civarı, 5*3 diyelım 15g yapar, yanlışmıyım ? hadi 2 g olsun 100 ml de 500 ml bu 10 g yapar ?

47,3 protein//101,5 karbonhidrat olmuş. Bence karbosu fazla biraz. yulafı çıkarıp loru 150-200 yapsanbence daha iyi olur. Birde bunun yağı 8gr değil 20 eder kardeşim. Yarım yağlı sütler genelde 100 gr ı 1,5-2 arası yağ oluyor. sadece 500ml süt 10 eder gibime geliyor :)

İçenler tadını da yazarsa sevinirim :)
Muzsuzunu yaptım icine tarcin attim degisik bir sey agzina putur putur geliyor tadini sorarsan biseye benzetemedim suan ictim antrenman sonrasi midem bulaniyor ama sonucta bu shake i yapmaya devam edicem elimizdeki en iyisi bu :D

ben az önce bim den aldıgım klasik lor peyniriyle yaptım lor shake

benim yaptıgım 200 gram loru 40 gram proteine denk gelıyor 2 gram yağ
Shakerin içine atıp 2-3 dakıka adam akıllı calkalamak içmeye hazır ayran gibi oluyor bedava 1.5 liraya 40 gram proteini almış oluyorsunuz

Back
Yukarı