markası nedir ?
markası nedir ?
Yörsan böreklik lor dada durum buna yakın paket üzerinde yazıyor.Ünal lorda ise paket üzeri boş firmanın üretim analiz yerine ulaştım mail gönderdiler ürünlerin besin değerleri hakkında.Bu yağ oran ları çok düşük gerçekten yağ oranlatı bu ise süper ama çökelekten bile düşük oranlar, inanılması biraz zor %10 altına razıyım ben
tapatalk ile cep telefonundan gönderilmiştir.
markası nedir ?
Ben de bekliyordum benim loru bulan çıkacak mı diyeArkadaşlar eğer oranları doğruysa çok güzel bi lor buldum tadına da baktım yenebilirliği bim ve a101 deki lordan daha iyi.
Kaya Çiftliği
Sitede mağazalar kısmına bakıp kendi şehrinizde olup olmadığına bakabilirsiniz.
Ben de bekliyordum benim loru bulan çıkacak mı diyefakat o degerleri dogru degil ben firmadan bilgi aldım
![]()
Bana iki tane gönderdiler anlamadım neden oldugunu amaneymiş peki değerleri hocam onuda mı biz bulalım söyle de bi hayır işle
![]()
Özellikle yazdım önceki mesajımda iki degeri de böreklik için gönderdiler. Ama bence de 18 protein 1 yağSanırım sebebi sitede de 2 paket lor var biri kahvaltılık biri böreklik. Kahvaltılık haliyle yağlı olucağı için ben denemedim ama böreklik olanda %15 yağ olmadığına eminim. Kaya Çiftliği böreklik
Kaya Çiftliği Kahvaltılık
fiyatı bayağı tuzlu ama diğer lorlara göre![]()
25 - 1,2 - 1 neredeyse kullandığım protein tozundan iyi![]()
baltalı keçi lor. Büyük marketlerde maxi tansaş vb. bulabilirsinBunun markası nedir nereden alıyorsunuz?