keylocker10
Üye
Gece yatmadan önce protein ihtiyacımı karşılamak için konserve ton balığı tüketiyorum lor peyniri midemi bulandırıyor aynı etkiyi verirmi ?
ÇOĞU yerde uyku esnasında kasların oluşumunda büyük etki olduğunu okumuştum ayrıyeten bulk dönemindeyim yani günlük ihtiyacımın biraz üstünde protein almam gerekiyor konserve ürünlerin zararı dokunurmu ?Gece yatmadan önce protein tüketme gerekliliği yok. Gün içerisinde yeterli miktarda protein alıyorsan yatmadan ton balığı tüketmene de gerek yok
2016 da yayınlanan bir çalışma var istersen link gönderirim.ÇOĞU yerde uyku esnasında kasların oluşumunda büyük etki olduğunu okumuştum ayrıyeten bulk dönemindeyim yani günlük ihtiyacımın biraz üstünde protein almam gerekiyor konserve ürünlerin zararı dokunurmu ?
hergün yeni birşeyler casein alabilmek için bütçe yapıyordum. çoğu yerde değil casein konusu her yerde alınması gerektiği yönünde kas gelişiminin gece olduğu bilindiği için gece protein alımı öneriliyor hatta bu lor peynirini zeytin yağı ile tüketildiğinde vücut tarafından emilimin daha uzun sürdüğü söyleniyor2016 da yayınlanan bir çalışma var istersen link gönderirim.
Sabah ve yatmadan önce 54 g kazein proteini tüketiminin sporcularda vücut kompozisyonu üzerine etkisi araştırılıyor. Çalışmanın sonucunda sabah ya da gece kazein almanın vücut kompozisyonunu(kas, yağ kütlesi, su) etkilemediği bulunuyor. Bir çok yerde bahsettiğin şekilde kazein alın gece boyu kaslarınız beslensin deniliyor ancak çalışmalar bunu doğrulamıyor. Gün içerisinde yeterli proteini ve enerjiyi alıyorsan yatmadan önce protein almana gerek yok![]()
Süt yeterli hocam. Gerek yok gece yatarken birsey yemeyeÇOĞU yerde uyku esnasında kasların oluşumunda büyük etki olduğunu okumuştum ayrıyeten bulk dönemindeyim yani günlük ihtiyacımın biraz üstünde protein almam gerekiyor konserve ürünlerin zararı dokunurmu ?