Lor peynir ve makarna

Zenn48

Üye
Merhaba arkadaşlar bu sporu uzun yıllardır biliyorum ve nasıl beslenmem gerektiğinide biliyorum yazın başladığımda maddi durumum biraz vardı tavuk falan alabiliyordum şimdi 0 a düştüm ailemin durumu çok kötü üni de abim okuyo ona para kardeşime para derken bu spor için para kalmıyor ay sonunu bile zor getiriyoz size sorum şu 500 gram lor peyniri 150-200 gram makarna ve günde 3-5 yumurta ile bişeler yapabilirmiyim bulabildiğim en ucuz yol bu elime para geçtikte tavuk falan alabiliyom ama her gün değil bu spor türkiyede zengin sporu gerçekten :) amacım herkül gibi olman değil sadece biraz güç ve kalıp kazanmak :)

Uzun yıllardır bildiğine ve nasıl beslenmen konusunda bilgi sahibi olduğuna göre bence çok basit bir şekilde; lor ve makarnanın, gün içerisinde ise bir kaç yumurtanın günlük makrolarına uyup uymadığını hesaplayabilmen lazım.

Uzun yıllardır bildiğine ve nasıl beslenmen konusunda bilgi sahibi olduğuna göre bence çok basit bir şekilde; lor ve makarnanın, gün içerisinde ise bir kaç yumurtanın günlük makrolarına uyup uymadığını hesaplayabilmen lazım.
Makro falan kafamı karıştırıyor kaç protein kaç karbonidrat almam gerektiğini biliyom işe yararmı yaramazmı diye sordum

Elbette yarar, Makarna ve Lor en temiz kaynaklar zaten. Kafani hic yorma, tuketmeye devam et. Lor peynirin fazlasindan zarar edecegini dusunmuyorum. Bolca tuketebilirsin, zira ben her gun yiyorum ve yaglanma problemi yasamadim.

Makro falan kafamı karıştırıyor kaç protein kaç karbonidrat almam gerektiğini biliyom işe yararmı yaramazmı diye sordum
markadan markaya değişir bazı marka lor peyniri yağsız olurken bazılarında yağ oranı çok oluyor buna bakarsan sıkıntı olmaz zengin sporu konusuna gelirsen haklısın almanyada 2300 gram gold standar whey 28 euro bir kilo kıyma 4 euro vücut geliştirme branşını hobi olarak yapmak çok masraflı yarışmacı olmak içinse maddi durumun çok iyi olmalı

markadan markaya değişir bazı marka lor peyniri yağsız olurken bazılarında yağ oranı çok oluyor buna bakarsan sıkıntı olmaz zengin sporu konusuna gelirsen haklısın almanyada 2300 gram gold standar whey 28 euro bir kilo kıyma 4 euro vücut geliştirme branşını hobi olarak yapmak çok masraflı yarışmacı olmak içinse maddi durumun çok iyi olmalı
aynen keşke filmdeki gibi antreman yapınca gelişse rocky gibi ama neerde ülkemizde et fiyatıda almış başını gidiyor vg yi geçtim insanlar sağlıklı beslenemiyor hani neyse1,5 sene sonra askere gidicem sıska biri olarak gitmek istemem bide arkadaşlar hep dalga geçiyo yıllarca dövüş sporu yaptın ama kas yapamadın diye bakalım inşallah tutar bu

Back
Yukarı