SHAKER ARDA
Üye
gittim 2kilo yağsız lor peyniri aldım yiyemiyorum neyle gider bu ya (shake falanda olur)
aynen yatmadan önce lor sahke yapıyorum suylaSuyla iyi gider baska yolu yok
suyla gitmiyor abi[DOUBLEPOST=1422125136][/DOUBLEPOST]Suyla iyi gider baska yolu yok
suyla ayranı blendırda çırpıp içiyomusun yağsız lor aldım içinde demir var sanki ekşi gibi çiğnedikten sonra garip bi tat alıyoraynen yatmadan önce lor sahke yapıyorum suylaayran gibi oluyo
evde yemek yapmam zor oluyor annem izin vermiyor o yüzden pek rahat olmuyor yani bide ucuz tavuk yemiyorum ucuz et kullanmayın sizde tavsiye etmem özelliklede tavuk temiz ve güzel bir yerden almanızı tavsiye ederimlor niye yiyosunuz tavuk alsanıza onun yerine. daha ucuz hem
yulafın tadı kötü değil zaten sadece ağızda ıslatması zor olunca yutması da zor oluyorBende yerken zorlanıyorum yanında domates ve biraz yeşillik koyuyorum öyle daha iyi oluyor . Ayrıca yulaf yerken zorlananlar lordan nasıl şikayetçi değil anlamış değilim yulaf bana tadı gerçekten güzel geliyor ama lora bir türlü ısınamadım .
Bende yerken zorlanıyorum yanında domates ve biraz yeşillik koyuyorum öyle daha iyi oluyor . Ayrıca yulaf yerken zorlananlar lordan nasıl şikayetçi değil anlamış değilim yulaf bana tadı gerçekten güzel geliyor ama lora bir türlü ısınamadım .
Lor un tadı geliyormuBen günlük 200 gr. Mutlaka yerim.
Sade gitmediği için ve ekmekte tüketmediğim için. Keçi boynuzu pekmezi döküyorum üzerine ezip karıştırıyorum çok lezzetli oluyor mutlaka denemelisin. Pekmezin faydasınıda saymama gerek yok mükemmel karışım.
Pekmez i kaliteli alırımda şimdi benim aldığım yağsız tutsuz lor peyniri (orjinal peynirciden aldım) ve omlet dışında bişeyle yiyemiyorumLorun tadı derken zaten tatsız tuzsuz birşey pekmezide kattığında , lorun yumusaklığıyla pekmezin tadını alıyorsun.
Ama dikkat et pekmezin iyisinden al alacaksan yani şeker katkısı falan bulunmasın.
Sen dediğimi yap kesinlikle pişman olmazsın hergün her öğünde nerdeyse zevkle yiyorumPekmez i kaliteli alırımda şimdi benim aldığım yağsız tutsuz lor peyniri (orjinal peynirciden aldım) ve omlet dışında bişeyle yiyemiyorum