Trabzonum61
Üye
Merhaba değerli forum üyeleri bende bir program arıyordum lise öğrenciyim ve normal programlar zor geliyordu en iyisini body yapan arkadaşalrım ve hocamdan aldığım desteklerle hazırladım en kolay şekilde bir öğrencinin zorlanmayağı şekilde.
Sabah kalkış: 7.00 4 yumurta beyazı+1 sarısı yanına 75-100 gr lor peyniri(sabah fazla yiyemiyorum isteyen yumurtayı veya peyniri arttırabilir)
ÖN HAZIRLIK:yaklaşık 100-150 gr tavuk göğüsü hazırlıyorum gr işine fazla takmıyorum onu siz ayarlarsınız ve 200 gr civarı lor peyniri alıyoruz yanımıza)
İLK TENEFFÜS:TAVUK göğüsünü ve biraz lor yiyoruz(kahvaltıdan 1.5-2 saat geçiyor)
3. TENEFFÜS TAVUK GÖĞÜSÜNÜ VE LOR PEYNİRİ BİTİRİYORUZ
ÖĞLE ARASI VEYA DAHA SONRASI OKULDAN SNİTZEL DEDİKLERİNDEN YİYORUM
EVE 4.30DA GELDİĞİMDE İSE PİLAV TAVUK GÖĞÜSÜ MAKARNA OLABİLİR YİYORUM. AKŞAM 7 GİBİ 5 YUMURTA BEYAZI YİYORUM BESLENMEMEİ BURDA BIRAKIYORUM.
YENİ BAŞLAYAN BİR KİŞİ İÇİN YETERLİ BİR PROGRAM.
-ÖĞRENCİ İÇİN İNCE HESAPALR ÇOK ZOR BURDAKİ ŞEYLER LOR PEYNİRİ-TAVUK GÖĞÜSÜ-YUMURTA HEM EKONOMİK HEM KOLAY.
BUNLARA EK ŞEYLER EKLENEBİLİR AMA ÇEVREMDE GÖZLEMLEDİĞİME GÖRE BAYAĞI ZOR OLUYOR EK ŞEYLER İYİ GÜNLER


Sabah kalkış: 7.00 4 yumurta beyazı+1 sarısı yanına 75-100 gr lor peyniri(sabah fazla yiyemiyorum isteyen yumurtayı veya peyniri arttırabilir)
ÖN HAZIRLIK:yaklaşık 100-150 gr tavuk göğüsü hazırlıyorum gr işine fazla takmıyorum onu siz ayarlarsınız ve 200 gr civarı lor peyniri alıyoruz yanımıza)
İLK TENEFFÜS:TAVUK göğüsünü ve biraz lor yiyoruz(kahvaltıdan 1.5-2 saat geçiyor)
3. TENEFFÜS TAVUK GÖĞÜSÜNÜ VE LOR PEYNİRİ BİTİRİYORUZ
ÖĞLE ARASI VEYA DAHA SONRASI OKULDAN SNİTZEL DEDİKLERİNDEN YİYORUM
EVE 4.30DA GELDİĞİMDE İSE PİLAV TAVUK GÖĞÜSÜ MAKARNA OLABİLİR YİYORUM. AKŞAM 7 GİBİ 5 YUMURTA BEYAZI YİYORUM BESLENMEMEİ BURDA BIRAKIYORUM.
YENİ BAŞLAYAN BİR KİŞİ İÇİN YETERLİ BİR PROGRAM.
-ÖĞRENCİ İÇİN İNCE HESAPALR ÇOK ZOR BURDAKİ ŞEYLER LOR PEYNİRİ-TAVUK GÖĞÜSÜ-YUMURTA HEM EKONOMİK HEM KOLAY.
BUNLARA EK ŞEYLER EKLENEBİLİR AMA ÇEVREMDE GÖZLEMLEDİĞİME GÖRE BAYAĞI ZOR OLUYOR EK ŞEYLER İYİ GÜNLER


