Lisans Yerleştirme Sınavları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diego7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Umur35 tebrik ederim başarılarının devamını dilerim.Umarım çok güzel ve verimli bir öğrencilik hayatı geçirirsin.

Başlıkta yazılanları okuyunca kendi öss sonucumu öğrendiğim an gelmişti aklıma ,o gün gerçekten hayatımın en mutlu günüydü.

Çünkü bu sınav malesef ülkemizde bir çok gencin hayatının dönüm noktası ama sende görüceksin o kapıdan adım atmak aslında hiç bir şey asıl sınav senin için bundan sonra başlıyor.

Umarım her şey gönlünce olur ve mezun olduğun günde de seni buradan tebrik ederiz.

İyi çalışmalar dilerim.

Sag ol slymnasye, zaten benımde amacım mutlulugumu paylasmak buraya yazarken.. :)

Bazıları gereksız yorumlar yazıyor ama neyse.. Ben hedefıme ulastım ya en onemlısı o.. :)

Öncelikle amacına ulaşan,ulaşamayan herkese geçmiş olsun.
MF-3 sıralamam 3170, büyük ihtimalle Bilkent-Moleküler Biyoloji'ye girebileceğim ki sene başından beri amacım da bu idi. İnanılmaz saçma ve seçiçi olmayan mat ve fen sınavlarını en az zararla atlattığım için mutluyum. Öyle ki giren arkadaşlarda farketmiştir, ortalamayı yükseltmek için bomboş gereksiz sorularla dolu sınavlar çözdük.
LYS Mat 8y 3b, geo 1y, fizik1y, kimya full, biyoloji 1y.
Ygs de Umur35'ten biraz daha kötüydü :D

forumdakiler uçmuş ya tebrikler arkadaşlar bnm mf-4 45 bin mekatronik istiyodum olmuycak ama yazcaz artık bişiyler

Back
Yukarı