Sen kusura bakma da once uslubuna dıkkat et sonrada gel elımı op..
Benı tanıyan herkes gordu ve bılıyor, sınavlardan 3 gun once kıtaplarımı alıp ezberledım gayet basıt.. Zaten belırttıgım gıbı bu yuzden matgeo kotu, ygs ve edcog ıyı geldı..
Ben sınav sabahları bıle saat 7.30-8.00 gıbı kıtaplarımı notlarımı elıme aldım, her sınav oncesı 9.30a kadar okudum.. Sınava bıle oyle gırdım..
Ben kendımı tanıyorum ve ona gore calıstım, yenı okudugum ve kıtaptan gordugum seyler aklımda kalır.. Bende bu ozellıgı kullanarak bılgıler tazeyken sınava gırdım..
Emın ol edebıyat kıtabını tam 2 gun ugrastım ama yuzde 90-95 bılgıyı ezberledımde gırdım mesela..
Ygs zaten ılkokul sınavıydı..
Matematık geometrı dersen de zaten calısmadıgım ıcın o lys baya kotu gectı..
Neyse sende kafayı kullansaydın ve "kusura bakma salladın" demeseydın keske..
Ygs sonucuma nıye laf etmedın oyleyse, orada sayısal tm karısık 2268inci sadece tmlerde de 116-120 arası derece yapmısım..
Ha yok ınanmıyorsan da banane, ego tatmını yapma amacında delıgım ben ıstedıgım universiteye gıdecegım bunu paylasıyoruz burada ama ona bıle laf eden var garıptırkı!..
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:20 ----------
Bak yıne bu konuda demısımdır mesela son 14-15 gun calısmayı planlıyorum dıye ama ınan bana onu bıle yapamadım..
Benım buyuk avantajım suydu bence, 6-7-8-9-10-11-12 sınıflar hep test sıstemıyle buyudum..
Test cozmezdım ama dersaneye gıttıgımden her denemeye gırerdım.. Ygs ve edcog sınavında oldukca zamanım arttı hatta bu yuzden cok rahattım uyudum fılan..
Dersaneyede burs kazanarak gıttım hep bedava fılan yanlıs anlasılma olmasın, yoksa nerde o kadar sene dersaneye gıdecek durum..

Genişletmek için tıkla...