Lazar Angelov niye sopa çevirme hareketi yapıyor?

Sopa çevirme hareketi için genel görüş, yararı yok ve sakatlığa davetiye çıkaracak cinsten diyorlar.Lazar Angelov yapıyor diye doğru olacak diye bir şey ima etmiyorum sakın yanlış anlaşılmasın ama bu tip vg ile içli dışlı olan ve yıllarını bu işe veren bi kişi yapınca merak uyandırıyor.

Vidyonun 10.dakikasını açıp görebilirsiniz.

çok saçma bulduğum haraketlerden bitanesi.
haraketi yaparken hiç bir kasımı hissetmiyorum ve hiç bir direnç yok.
İsteğen yapsın, ben hayatta yapmam.

Karın antrenmanlarının sonunda bazen yaptığım bir hareket ve son hareket olarak girdiğimde özellikle 30. saniyesinden sonra artık hızlı yapamayacak duruma getiriyor insanı ama ne kadar verimli orası tartışılır tabi.

Beli sıkılastıran bir hareket diye biliyorum bende yaparım 5 dakıka

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

riskli bir harekettir tabi ama kesin yapınca sakatlanırsın diye bir şey yok sopa çevirmeyi yerde yada oturarak yapmak daha az risklidir bu arada demek adam verim alıyor ki yapıyor ben 1-2 yıl kadar yapmıştım şimdilerde pek aklıma gelmez

Adam sopayi seviyorsa yapacak bisiy yok:)Bos bulunmayip dikkat ettikten sonra bi sakincasi olacagini sanmiyorum,ha ben?sopa cevirmiyorum fakat omuz ve gögüs günlerinde sopa yardimiyla omuzu esnetip germe hareketleri yapiyorum.

Salonda her gidişte program ne olursa olsun hocamız aynen şu deyişle"terminatör,twist,sopa 1er dk" diye söylüyor her antrenmanın basında hocam 30 senedir bu işi yapıyor son yarışmadada TR 3.sü oldu yanlış birşey uygulatacağını düşünmüyorum güvenim tam :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı