L-Carnitine Ve CLA'yi Beraber Kullanmak

Merhabalar benim fikrimi soracak olursan cla ve l carnitini beraber kullanılmalı ama bu biraz da senin kilona yaşına aktivite düzeyine vücut yağ oranına göre değişir ikisini aynı dönemlerde ve ayrı ayrı dönemler de de kullandım clean Bulk yaparken sadece cla 5 ay kullanmıştım definasyon yaptım 4 ay carnitine ile beraber kullandım etkisini sana söyleyeyim çok fazla birşey bekleme bana kalırsa sağlam bir diyetle almazsan faydasını göremezsin ben ilk solgarın cla sını kullandım kapsül şeklinde fakat solgarı pek beğenmedim diğer ürünlerini hoşuma gitsede cla pek başarılı gelmedi

Çok rahat bir şekilde kullanabilirsin hiç bir sıkıntı yaratmaz hatta yanına c vitaminide eklersen tam bir yağ yakım kombinasyonu olur.

Arkadaşlar bu tür ürünler takviye besin diye geçmesinin bir sebebi var. Diyet ve sistematik bir antrenman yapmadığınız taktirde bu ürünler sizi tatmin etmez. Yağ yakıcı ürün kullanmadan 53 kg vermiş biri olarak söylemek istediğim şey diyet ve antrenman faktörü çok önemli uyku düzeni çok önemli gün içerisinde aldığın kırmızı biber yeşil çay karabiber gibi küçük faktörler metabolizma için iyidir CLA ve L-Karnitin gelecek olursak bilindik markalara yönelneyin içerik karşılaşılması yapın daha kompleks ürünlere yönelebilirsiniz ben daha çok fiyat-performans ikilisini göz önüne alırım weidir çok pahalı iyidir deyip yüklenmem. Birde multi vitamin alımına dikkat ederseniz bu iş tamamdır. Hayırlı günler

Öncelikle iyi akşamlar forumda yeni olduğum ve konu başlığını bulamadığım için buraya yazıyorum..
133 kilo iken kendi çabalarımla un ve şekeri hayatımdan çıkararak 28 kilo verdim şuan 105 kiloyum boy 1.86.. artık spor salonuna giderek devam etmem gerektiğini düşünüyorum fakat bu konuda tecrübeli arkadaşlardan birkaç tavsiye istiyorum.. Kilo verme aşamasında yağ ve kas kaybettim bunu farkedebiliyorum.. hedef kilom 95 ve bu hedefe ulaşana kadar çabalamaya devam edicem sadece kardiyo yaparakta bir yere varamayacağımı okuyarak ve uygularak anladım çünkü yerimde saymaya başladım size sorum şudur spor salonuna gitmeye başladığımda protein takviyesi almaya başlayıp sıkı bir çalışma ile kilo verirken kaybettiğim kasları toparlamam ve vücudu sağlıklı bir şekle sokmam münkünmüdür nasıl bir yol izlemeliyim..
değerli cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.. Saygılar..

evet dun aksam bende butun cesaretımı toplayıp hardline nın sıvı karnıtını ıle CLA sından aldım..üzerlerinde karnitin için aç karnına sabah ve aksam bır kapak 1000mg almam önerilmiş.CLA DA yemeklerle beraber gunde 3 servıs yazıyor..boy 183 kıllo 92 acaba bu dozlar benim kilomdaki birisi için normalmi acaba.. ?

çok iyi kombin yapmışsın ama markayı yanlış tercih :) scıtec l-carnetıne ns tonalın claa favorim !!

merhabalar 114 kiloyum, zayıflamaya destek amaçlı cla ve l cartine alıcam. hangi markayı tavsiye edersiniz uygun fiyatlı?

birde ne kadar süre gider bunlar? 1 ay yeter mi?

yarım yarım kullansak faydası olur mu?

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merhabalar 114 kiloyum, zayıflamaya destek amaçlı cla ve l cartine alıcam. hangi markayı tavsiye edersiniz uygun fiyatlı?

birde ne kadar süre gider bunlar? 1 ay yeter mi?

yarım yarım kullansak faydası olur mu?

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
100 kilo üstüne tavsiye edilmiyor diye biliyorum çünkü hızlıca kilo verebiliyormuşsunuz 100 kilo üstündekiler

Back
Yukarı