ISIran
Üye
Merhaba arkadaşlar size bir kaç bişe danışmak istiyorum o yüzden konuyu açtım.Bu arada boyum 1.82 kilo 79 şuanda.Ben 7 ay önce 93 kiloydum.Fakat hem kilo verip hem kas kütlesini artırdım.Vücudum şuanda bana göre güzel ama eksik yanları var.Mesala karın kası çıkartmayı yaza kadar çok istiyorum.Şuan ağırlık antremanından sonra 45dk-1saat cardio yapıyorum.Yane kısacası haftada 4 defa cardio yapıyorum.Ve cardio yaptıkdan sonra protein tozu iciyorum.Kas kaybını biraz önlemesi için.Size Sorum şu arkadaşlar.Sizce l-carnitine kullanmadan böyle devam etsem yaza kadar çıkarta bilir miyim? Veya L-carnitine alsam kas kaybını daha iyi önler mi ? Birde şöyle bir seçeneğim var.Ya Weider Premium Whey Protein 2300gr bu protein tozundan alacağım l-carnitine almaz isem L-Carnitine alırsam daha ucuz bir protein tozu alacam.L-carnitine Weider L-Carnitine 1000mg 60 Tablet ürününü düşündüm.Sizce Weider protein tozunu mu almalıyım? Yoksa L-Carnitine alıp daha ucuz bir protein tozu mu ? Birde L-Carnitine herhangi bir sorun teşkil ediyor mu? Bunları açıklarsanız çok sevinirim.
Karnım şuan bu şekilde:
Karnım şuan bu şekilde: