Merhaba bodyforum ailesi " (L-Arginine + L-Ornithine + L-Lysine tablet ) " İsimli ürünün boy uzattıgına dair bilgiler aldım. BU ÜRÜNÜ NERDEN ALABİLİRİM?
Boyum lise 1 ölçümü = 163
Lise sondayım = 163 hala. Endokroloji bölümüne gittim kemik yaşımın 18,5 oldugunu ve uzmamın durdugunu söyledi . hormon tedavisi yapamayız filan dedi.
Babam = 165-167
Annem = 150-155 arası
Abim = 174
Amcam = 184
Diğer amcam = 180
Dayım = 177
Dayımın cocugu = 183
Dayı cocugu 2 = 181
Dayı cocugu 3 = 178
----------------------------------------
Halam = 160 ( bayana göre uzun bile sayılır )
Halamın oglu = 176
Teyzem 150
Eşi 175-180 arası.
Teyze cocugu 1 = 183
Teyze cocugu 2 = 184
Teyze cocugu 3 = 178
Teyze Kızı = 167
Diğer teyzem 160
Teyze kızı = 157
Teyze cocugu = 168-170 arası
-----------------------------------------
Siyah balık eti ( ton şeklinde ) prof saracoglu cayı ve bu siyah etten tüketiyorum.
+ olarak arı sütü almayı planlıyorum.
+ olarak L-Arginine + L-Ornithine + L-Lysine tablet bu ürünü tavsiye ettiler gece büyüme hormonu salgılar dediler.
Sorularım şu ; yapabileceim ne var ? L-Arginine + L-Ornithine + L-Lysine tablet isimli ürünü nerden alabilirim ? Gerçekten boyumun uzaması durmuşmudur.
NOT: Eğer konuda bir hata varsa affola gerçekten ben bu boy meselesini takıntı haline getirdim annesi babası kısa olan hatta sülalesi kısa olan arkadaşlarım 170 oldu ben kaldım , ben bugune kadar kimseyle dalga geçmedim , ama onlar benle acayip kafa buluyor. Sınıfın en kısasıyım.
MODERATÖR'Lerden ricam , lütfen konuyu silmeyiniz , eğer yanlıs ise düzgün başlık altına alın ben cevap bekliyorum rica ediyorum..
Boyum lise 1 ölçümü = 163
Lise sondayım = 163 hala. Endokroloji bölümüne gittim kemik yaşımın 18,5 oldugunu ve uzmamın durdugunu söyledi . hormon tedavisi yapamayız filan dedi.
Babam = 165-167
Annem = 150-155 arası
Abim = 174
Amcam = 184
Diğer amcam = 180
Dayım = 177
Dayımın cocugu = 183
Dayı cocugu 2 = 181
Dayı cocugu 3 = 178
Halam = 160 ( bayana göre uzun bile sayılır )
Halamın oglu = 176
Teyzem 150

Teyze cocugu 1 = 183
Teyze cocugu 2 = 184
Teyze cocugu 3 = 178
Teyze Kızı = 167
Diğer teyzem 160
Teyze kızı = 157
Teyze cocugu = 168-170 arası
-----------------------------------------
Siyah balık eti ( ton şeklinde ) prof saracoglu cayı ve bu siyah etten tüketiyorum.
+ olarak arı sütü almayı planlıyorum.
+ olarak L-Arginine + L-Ornithine + L-Lysine tablet bu ürünü tavsiye ettiler gece büyüme hormonu salgılar dediler.
Sorularım şu ; yapabileceim ne var ? L-Arginine + L-Ornithine + L-Lysine tablet isimli ürünü nerden alabilirim ? Gerçekten boyumun uzaması durmuşmudur.
NOT: Eğer konuda bir hata varsa affola gerçekten ben bu boy meselesini takıntı haline getirdim annesi babası kısa olan hatta sülalesi kısa olan arkadaşlarım 170 oldu ben kaldım , ben bugune kadar kimseyle dalga geçmedim , ama onlar benle acayip kafa buluyor. Sınıfın en kısasıyım.
MODERATÖR'Lerden ricam , lütfen konuyu silmeyiniz , eğer yanlıs ise düzgün başlık altına alın ben cevap bekliyorum rica ediyorum..