Spormanyagi
Üye
Merhaba Sayın BFTR üyeleri. Vücut geliştirmek hep hayalim oldu ve artık bu hayali gerçekleştirmek istiyorum fakat yardımınıza ihtiyacım var.
Durumu şöyle anlatmak isterim;
bundan bir kaç ay önce mayısta spora başladım işten dolayı ağustosta bıraktım ve şimdi başladım. Şöyle bir problemim mevcut , ben sporda iken haftanın 5 günü spora gidiyordum ve her gün bir bölge çalışarak yaklaşık her bölge için 6-7 hareket çalışıyordum.
beslenme olarak;
çok çabuk kilo alabilen bir yapım var ve işimde de sabah 08:00 dan akşam 18:00 a kadar oturarak bilgisayar başında çalıştığım bir iş. Lütfen yardımcı olun bu hayalimi gerçekleştirmek istiyorum. Yani hem kas yapıp hem düşük karbonhidrat alıp nasıl kas yapacağım? düşük karbonhidrat alsam bu sefer enerji yetmeyecek? lütfen destek rica ediyorum sizlerden. Daha önce de konu açtım kimse umursamadı biliyorum oralarda bir yerlerdesiniz, lütfen yardım edin.
Durumu şöyle anlatmak isterim;
bundan bir kaç ay önce mayısta spora başladım işten dolayı ağustosta bıraktım ve şimdi başladım. Şöyle bir problemim mevcut , ben sporda iken haftanın 5 günü spora gidiyordum ve her gün bir bölge çalışarak yaklaşık her bölge için 6-7 hareket çalışıyordum.
beslenme olarak;
- Sabah; 9 yumurta beyazı , 1 tam yumurta, 200 gr yulaf ezmesi + süt , 200 gr lor peyniri.
- Öğle; 250 gr tavuk göğsü , 200 gr haşlanmış yağsız bulgur.
- Ara Öğün; 10 badem , 10 fındık
- Akşam spordan 2 saat önce ; 250 gr tavuk göğsü , 200 gr haşlanmış bulgur.