Lütfen yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
temel olarak yazdım kanka
karın bacak bacak bölgesinden kastım belden aşağısı baldır ve ön arka bacak dahil senin dediğin en doğrusu
Ayrıca Kalf dememin sebebi benim haftada bir kaç kere çalışıyor olmam dostum, arkadaşın istediğine en uygun antreman programı dediğin gibi duruyor

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şimdi hanginize inanalım
Bu konuda farkli gorusler var. Her farkli gorusu destekleyen de bilimsel makale, arastirmalar vs var.

Siz neden bu konuyla ilgilendiniz. Onu belirtirseniz belki arkadaslar yardimci olabilirler. Belki de bu vucut tipi polemigine girmeden sorununuza cozum bulabilirsiniz.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anladim ilk mesajinizda da ektomorara uygunmudur demissiniz.

Sizin asiri kilo fazlaliginiz yok. Spora da yatkinsaniz kiss suren bir adaptasyon programindan sonra (1-2 hafta) baslangic seviyesinde antreman yapmaya baslayabilirsiniz.

Soyle bir gorus vardi. Asiri kilolu olanlar dusuk agirlik, yuksek tekrar yapsin. Bunun kas gelisimi saglamadigi, hizli kardiyo yapmak gibi birsey oldugunu soyleyebiliriz.

Siz programinizi uygulayabilirsiniz. Agirliklarinizi dusuk tutmayin. Artirabildiginiz kadar arttirin.

Bir miktar kilo vermek istiyorsaniz antreman sonunda 30-60dk arasi yuksek tempo yuruyus yapabilirsiniz.

Bu kadar.

Saglik acisindan kardiyo yapmakta fayda var. Sadece kosu bandi olarak dusunmemek lazim. Sahilde yuruyus, bisiklet gezisi vs.

Vucut gelistirme acisindan bakarsak antreman sonrasi yapilan kardiyonun kaslarda biriken laktik asidin uzaklasmasini hizlandirdigi ve kas tamiri icin gereken besinlerin dolasim sisteminden kaslara daha cabuk aktarildigina dair gorusler var.

Sonucta metabolizmamizi hizlandiran saglikli bir aktivite.

Kas yikimina sebep oldugunu iddia eden gorusler de var fakat pek gecerli oldugunu soyleyemem.

Asiri miktarda yapildigi taktirde vucudun bir sonraki antremana kadar toparlanmasini geciktirebilir.

polemik kelimesi benim lügatımda yok vücut tipine göre çalışırsan ancak yol alırsın diye okumuştum o yüzden
[DOUBLEPOST=1471368940][/DOUBLEPOST]lügatımda yok dicektim kusura bakmayın yapmasam kas gelişimimi etkiler mi birde bana program verdi standart vücuduna bakıp oyle vercem dedi oyle yapmadı iki aylık ömürlü program verdi ve diyet programıda 3 aylık bu konuda yorumunuz nedir

şimdi hanginize inanalım
Bana mantıksız geliyor o zaman arnold fotoğraflara bakılacaksa kucuklugunde ektomorfken bir anda endomorfa mi donustu[DOUBLEPOST=1471379311][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1471368940][/DOUBLEPOST]lügatımda yok dicektim kusura bakmayın yapmasam kas gelişimimi etkiler mi birde bana program verdi standart vücuduna bakıp oyle vercem dedi oyle yapmadı iki aylık ömürlü program verdi ve diyet programıda 3 aylık bu konuda yorumunuz nedir
Hocayi gozun tuttuysa vardır bir bildiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı