Lütfen Yardım Edebilir misiniz ?

Öncelikle Herkese Merhaba
Ben Hikayemi Kısaca Anlatayım Sıkıntımdan Bahsedeyim size.8-9 Aydır Diyet + Kardio Ağırlıklı Spor Yapıyorum.136 Kilodan 92 Kiloya Düştüm Bu Sürede.Hergün 45-50 Dakika Kısım Kısım Koşu Ve Tempolu Yürüyorum Ağırlık Koşu.2-3 Ay Önce Yağların Direnme Süresini Geçirdim aralıklı olarak 2-3 defa Atlattım yavaşda olsa zayıflamaya devam ediyordum ama son 2 haftadır zayıflama tamamen durdu aksine kilo almaya başladım şu an 94 kilo oldum.düzenli olarak ağırlık çalışıyorum evde haftada 3 gün çalışıyorum.salı perşembe cumartesi diğer günler dinlenme.kilo almamın sebebi kas gelişmiş olabilirmi yoksa tekrar yağlanıyormuyum ? yada vücudum devamlı aynı şeyleri beslenim hep aynı şekilde yaptığım antrenmana alışmış olabilirmi ? beslenmemden bahsedeyim.kahvaltı sütle karıştırıp yulaf ezmesi yiyorum ama bunu her zaman alamıyorum o yüzden genel olarak 100gr light beyaz beynir 2 yumurta beyazı 1-2 dilim kepekli ekmek yanında 1 domates ara öğün 15er tane badem ve fındık öğlen tavuk yada kuşbaşı şiş yağsız yiyorum yine ara öğün üzüm veya elma yada ikisi akşam yemeğini biraz erken yiyorum 6 civarı ya tavuk yiyorum yada lor peynir 100gr kadar yanında domates yine akşam 8 gibi koşmaya başlıyorum yatmadan 1 saat önce 100gr beyaz peynir yiyorum light. tecrübeli abilerimden kardeşlerimden yardım bekliyorum.herkese iyi forumlar

maşallah, başarınızı ve azminizi tebrik ediyorum .bu kadar kısa sürede yaptığınız zaten büyük bir başarı öyküsü.nerdeyse yüzde otuz küçülmüşsünüz. kilo vermenin belirli zamanlarda durması çok normal , vücut sağlığınız için kendini adapte ediyor. haftada bir hile öğünü yapabilirsiniz. yaptığınız herşey doğru. sadece belki de antreman gününü 3den 4 e çıkarma zamanınız gelmiş.akşam 100 gr peynir yerine yağsız yoğurt da alabilirsiniz. meyve porsiyonlarını küçültebilirsiniz. bir de aralarda karanfil tarçın gibi hızlandırıcı içeçekleri de deneyin.

maşallah, başarınızı ve azminizi tebrik ediyorum .bu kadar kısa sürede yaptığınız zaten büyük bir başarı öyküsü.nerdeyse yüzde otuz küçülmüşsünüz. kilo vermenin belirli zamanlarda durması çok normal , vücut sağlığınız için kendini adapte ediyor. haftada bir hile öğünü yapabilirsiniz. yaptığınız herşey doğru. sadece belki de antreman gününü 3den 4 e çıkarma zamanınız gelmiş.akşam 100 gr peynir yerine yağsız yoğurt da alabilirsiniz. meyve porsiyonlarını küçültebilirsiniz. bir de aralarda karanfil tarçın gibi hızlandırıcı içeçekleri de deneyin.

Övgünüz için teşekkür ederim :).antrenman günüme gelirsek ben zaten 4 gün çalıştırıyordum yazmayı unutmuşum ilk 4-5 ay hafif ağırlık çok tekrar sisteminde çalıştım yağ oranımı baya bi azalttığımı düşündüğümde ağırlıkları arttırmaya karar verdim.Yağ oranım 2 ay önce ölçtürdüm %14,3dü inşallah aşağılara çekebilmişimdir :) .ağırlık antrenmanlarımda sınırları zorlayarak çalışıyorum 3-4 aydır kaldırabildiğim kadar ağır kaldırmaya çalışıyorum.3-4 ay öncesine göre şuan ağırlık miktarını çoğalttım.tek seferde tüm kasları çalıştırıyorum ayak kasları hariç.antrenmandan 1 gün sonra oluşan kas ağrıları 2 günde geçmiyor bazen o yüzden 4 günden 3 güne indirdim kası yeterince dinlendirebilmek için.günde en az 7-8 saat uyuyorum akşam en geç 11de yatıyorum sabah 7.30da kalkıyorum yetiyordur zannedersem.

tebrikler ama öğününüzü çokta azaltmayın bu sefer çok uyku, güçsüz olursunuz ağırlık kaldıramazsınız ben gibi, 1 tabaktan aşağı inmeyin, koşmak acıktırır yürüyün 110 gram tavukta 30 gram protein var vücut bir seferde 30 gramdan fazlasını kabul etmiyor 4 saat sonra

Son düzenleme:
tebrikler ama öğününüzü çokta azaltmayın bu sefer çok uyku, güçsüz olursunuz ağırlık kaldıramazsınız ben gibi, 1 tabaktan aşağı inmeyin, koşmak acıktırır yürüyün 110 gram tavukta 30 gram protein var vücut bir seferde 30 gramdan fazlasını kabul etmiyor 4 saat sonra

tam olarak anlayamadım biraz daha açıklayabilirmisiniz ? vücut tek seferde 30gramdan fazlasını almıyor 4saat sonraki beslenmedemi devam ediyor ?

Son düzenleme:
Back
Yukarı