lütfen bilgili kişilerin tavsiyelerini bekliyorum:((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
öncelikle şunu belirtmek istiyorum arkadaşlar yeni başlayanlar bölümünde girip,cıkmadıgım balık kalmadı valla,ama insan yinede birebir kendi sorununa çözüm bulmak istiyo onun için baslık actım.şöyle baslayayım ben kilo almak istiyorum ölçülerimi vereyim ne kadar rezil olsada yasım 20 boy:1,76 killom:58 :(
benim salona vaktim iş,okul derken olmuyo. evde 2 haftadır kendim basladım dumbel imi barfiksimi aldım evde basladım.programımıda vereyim yazdıgım butun hareketleri 3*8 seklinde yapıyorum.
1. gün__gögüs=dumbell bench press
dumbell flyes
dumbell bench press(close),
dumbell pullover
__kol=dumbell curls
hammer curls
dumbell preacher curls

2.gün__omuz=arnold press
dumbell lateral raises
lateral
neck dumbell press
__kol=dumbell french
dumbell one kickbacks
lying dumbell extensions

3.gün off
4.gün__sırt=chın up (back)
chın up(close)
chın up (front)
one-arm dumbell rows

5.gün__bacak=calf(bilek)
dumbell lunges(ön)
dumbell squats(genel)
dumbell sumo deadllitfs(iç)
stiff legged deadllitfs(arka)

programım bu arkadaslar soyleyeceginiz herseyin önemi var benim için unutmayın kilo almak istiyorum ben cok zayıfım,protein kullanmam gerekiyomu şimdiden cok pahalı olmayan bi marka önerirseniz sevinirim.yorum yazan herkese şimdiden tesekkurler

girip çıkmadığım başlık kalmadı demişsin, yeni başladığın halde protein tozu kullanmam gerekiyor mu diye sormuşsun... forumu iyi incelediğinden emin misin?
bence daha çok okuman gereken başlık var... özellikler sabit başlıkları iyi incelemeni tavsiye ediyorum!
iyi çalışmalar...

Kilo almak ıstersen gainer alabılırsın ama 3 aydan once protein tozuna başlama.

Ben pek bilgili değilim fakat protein tozu genelde yağsız olduğu için tercih ediliyor bildiğim kadarıyla sende zayıfsın yağlanmadan korkma bence beslenmene dikkat ekmeğinden falan kesme hiç bol karbo ağırlıklı beslen 3 öğün yerine 6 ufak öğün yap forumda bir çok beslenme konus mevcut onlara bakarak kendinize uygun bir beslenme programı yapmalısınız İyi çalışmalar

Ben pek bilgili değilim fakat protein tozu genelde yağsız olduğu için tercih ediliyor bildiğim kadarıyla sende zayıfsın yağlanmadan korkma bence beslenmene dikkat ekmeğinden falan kesme hiç bol karbo ağırlıklı beslen 3 öğün yerine 6 ufak öğün yap forumda bir çok beslenme konus mevcut onlara bakarak kendinize uygun bir beslenme programı yapmalısınız İyi çalışmalar

yağlandıktan sonra da definisyon için uğraşacak...

mümkün olduğunca yağsız, protein ağırlıklı beslenmeye çalışman kaliteli kas kütlesine sahip olmanı sağlayacaktır.

kılo almak ıstedıgınızı belırtmıssınız kılo almanın ılk sartı duzenlı beslenmektır beslenme programınızı eklersenız ona gore yorum alabılırsınız:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı