Kuvvet İçin Beslenme Şart mı

Majör64

Üye
Evet arkadaşlar, görünüş benim istediğim şekilde gelişti ve artık iş, boks,vg çok yoğun ve ağır gelmeye başladı . Vg yerine, boksla birlikte, kuvvet antrenmanları yapacağım .

Size soracağım şey, düzensiz ve az kalorili bir beslenme ile kuvvet kazanılabilir mi? Görünüş değil , sadece kuvvet.

F=m.a olarak geçer. Yani kuvvet ağırlık ile doğru orantılı artar. Düzensiz ve düşük kalorili bir beslenme ile yağsız kütle azalabilir. Bu durumda kuvvetin azalması olası. Kuvvet kazanılsa dahi optimumdan uzak olacağı da aşikar..

F=m.a olarak geçer. Yani kuvvet ağırlık ile doğru orantılı artar. Düzensiz ve düşük kalorili bir beslenme ile yağsız kütle azalabilir. Bu durumda kuvvetin azalması olası. Kuvvet kazanılsa dahi optimumdan uzak olacağı da aşikar..
aynen doğru
misal ben bulkta iyi bir kuvvet artışı yakaladım ve definasyonda eski kiloları basamadığımı farkettim daha sonra tuz tüketimini arttırıp kreatinin de tutmuş olduğu su ile tekrardan bulkta bastığım kilolara geri döndüm yani gene kuvvet artışı yakaladım ama definasyona girdiğinde vücut düşük karbo'ya alışık olmadığından ağırlıkların düşecektir bunu yükseltmekte senin elinde

Back
Yukarı