Kuruyemiş Karışımı Antreman Öncesi-Sonrası

Arkadaşlar kilo almak adına kendim kuruyemişlerden bir öğün oluşturdum.
Bu öğünüm şöyle fındık-fıstık-ceviz-badem-kuru dut-kuru kayısı-kuru üzüm gibi kuruyemişleri blenderdan geçirip toz haline getiriyorum üzerine bir yemek kaşığı bal ve ıslatmak için az miktarda süt döküp yiyorum.Tavsiye ederim gerçekten yüksek kalorili bir öğün oluyor.Yedikten sonra bir enerji patlaması oluyor sanki mesir macunu yiyorsun....
Bu öğünden spordada yararlanmak istiyorum acaba antreman öncesimi tüketilmeli yoksa antreman sonrası mı kullanılmalı ?

Yag yag yapmaz yag yapan kalitesiz carb dir. Ve beyaz leblebide ekliyebilirsin gayetviyi bir besin ve cok ucuz.

Vücudun sindirip enerjiye çevirebileceği miktarlar önemli. Doğal yağ elbette ki yararlı ama fazlası yada miktarı ayarlanmayan her şey zararlıdır. Vücut sindiremediğini depolar sonra başınıza iş açılır.

Vücudun sindirip enerjiye çevirebileceği miktarlar önemli. Doğal yağ elbette ki yararlı ama fazlası yada miktarı ayarlanmayan her şey zararlıdır. Vücut sindiremediğini depolar sonra başınıza iş açılır.
Vücut sindiremedigini depolar mı? Sindirip enerji ihtiyacında kullanılmayan depolanır sindirilmeyenler dışkıyla atılır

Antrenmandan önce bu kadar yağlı bir içerik şişkinliğe sebep olabilir. Şekersiz olsaydı antrenmandan önceki son öğünde tüketip, 3-4 saat sonra spora gir derdim ama bu şekilde kan şekerini dalgalandırıp, performansı düşürebilir. Spor sonrası öğünün üstüne abartmadan atıştırmalık olarak kullanılabilir.

Arkadaşlar kilo almak adına kendim kuruyemişlerden bir öğün oluşturdum.
Bu öğünüm şöyle fındık-fıstık-ceviz-badem-kuru dut-kuru kayısı-kuru üzüm gibi kuruyemişleri blenderdan geçirip toz haline getiriyorum üzerine bir yemek kaşığı bal ve ıslatmak için az miktarda süt döküp yiyorum.Tavsiye ederim gerçekten yüksek kalorili bir öğün oluyor.Yedikten sonra bir enerji patlaması oluyor sanki mesir macunu yiyorsun....
Bu öğünden spordada yararlanmak istiyorum acaba antreman öncesimi tüketilmeli yoksa antreman sonrası mı kullanılmalı ?
Arkadaslarında dedigi gibi yag miktarına dikkat et.antreman öncesi daha yararlı olur bence bu karışımın.

Back
Yukarı