ben bizzat eve kum torbası aldım duvara ascak bir yerim olmadıgı için sürüklenebilir yani taşınabilirlerden aldım ama sana önerim para yönünden sıkıntın yoksa profesyonellerden al çünkü benimki o kadar hafifki yani içinde sünger var tek vurdugumun hepsi boşa gidiyor o yüzden şuan evde süs olarak bi köşede duruyo kullanamıyorumda
bende alıcaktım dün vazgeçtim hazır konu varken yazayım ben adidasın gördüm 300 tl üstüydü vurdumu vaya ileri gitmez demi o gerçi vuruş gücüme bağlı ama fazla oynamaz heralde demi bende kum torbasına vurmadım hiç ama punching ball var ona vuruyorum zevklide oluyor nasıl bir ürün önerirsiniz boks eldiveni almak şartmı birde gerçi izlediğim videolarda prof boksörler hep kum torbasınla vuruyolar benim düşüncem şöyle ama eldivensiz vurunca daha fazla acır diye düşündüm ama adamlar senelerdir o işi yapıyorlar vardır bir bildikleri diye eldivende alcam bana nasıl bişeyler önerirsiniz
peki şu ürün işimi görür mü
http://www.voitbayi.com/Adidas-Pu-Ku...zellik?PID=365
tek çalışacağım için bodruma asıcam torbayı tutan biri olmıcak vurdumu çok ileri geri yapmaz demi bu ? birde tecrübeli arkadaşlarımız vardır kum torbasında ne kadar süre çalışılmalı