ana sayfadan aldığım bilgilere göre tavuktaki taşlıkta 3 gr yağa karşılık 30 gr protein belirtiliyo(100 gr)buda gerçekten iyi. taşlık tüketen var mı?hocalardan yardım
http://www.nutritiondata.com/facts/poultry-products/704/2 http://www.besinler.net/nutrdetails.aspx?NDB_Num=50198 http://199.133.10.140/codesearchwebapp/(2ds04nmiizncfturenlac255)/measures.aspx?id=24123120
taşlık ayrıca satılıyor ama sert oluyor. kolesterol değeri de yüksek bonatschi'nin belirttiği gibi. pişirme yöntemlerini bilenler paylaşırsa deneriz yine de.
artik düdüklü tencereyle eküri oldum zaten basıyorum içine bi de bi sorum olucaktı,çiğ yumurta galiba vucuttan atılıyo,pek, b, 10-20 tane yumurtayı düdüklü tencerede kaynatsam sonra dolaba koysam protein değerini etkiler mi?iyi pişmiş yumurta daha mı çok tok tutar?
dolapta protein değerlerini kaybedermi bilemicem ama iyi pişmiş yumurtanın daha tok tuttuğunu okumuştum
Bi ara protein içeiği ve minarel içeriği zenginliğinden dolayı ciğer yiyordum ama daha sonra içeriğine baktım ki çok yüksek oranda kolesterol ve zehirlercesine A vitamini içeriyor. Burdan çıkardığım sonuç sakatatların çok sağlıklı olmadığı ve sürekli yemeye uygun olmadığıdır. http://www.acaloriecounter.com/food/chicken-liver-all-classes-cooked-pan-fried saygılar...