Krom

bahsettiğin chromium picolinate galiba. zayıflatma etkisi yok kan şekerini düzenleyerek acıkma hissini ortadan kaldırıyor.

Biyerde okuduğuma göre, vücudun yağ depolamasınıda yavaşlatıyormuş.

Ama nerde bulunur acaba bu? Eczanelerde tablet olarak mi satilir yoksa hangi markalar supplement olarak üretiyor vs?

Chromium Picolinate uzun vadede (2-6 ay) mucizevi sonuçlar doğurabiliyor.Zaman içerisinde kan şekeriniz mükemmel bir zamanlamayla şekillenebiliyor ve açlık,iştah,baş dönmesi,abur cubur isteği %50 (abartısız) azalıyor.Evet,doğrudan kilo vermede çok çok etkili değil ama bu saydığım sonuçlarıyla diyorum ki kilo vermede gizli kahramandır KROM.Olmazsa olmazlardandır.

Tamam..Kromun faydaları güzel de..Peki bunun yan etkileri olmaz mı?..Yani vücutta depolanan fazla krom minerali ya da metabolizmayı böyle bi ilaçla etki altına almak zararlı olmaz mı?..

Benim bildiğim piyasada bu ürün oldukça ucuz ve ilaç şişesinde tablet şeklinde satılıo..Bu konuda da bilgilerinizi almaktan mutluluk duyarız ?..

Chromium Picolinate'in sayılan iyi yönleri dışında, tartışmalı da olsa çok kötü bir yönü olma ihtimali var. DNA yapısına zarar verdiği ve mutasyon ile kansere yol açabileceği söyleniyor, ben eskiden kullanıyordum; korkudan bıraktım.

Blitz dedi:
Chromium Picolinate'in sayılan iyi yönleri dışında, tartışmalı da olsa çok kötü bir yönü olma ihtimali var. DNA yapısına zarar verdiği ve mutasyon ile kansere yol açabileceği söyleniyor, ben eskiden kullanıyordum; korkudan bıraktım.

Chromium Picolinate ile ilgili bu tez bir kaç uzmanın yaptığı araştırmalarda çürütüldü.Güvenli bir ürün.

brujah dedi:
http://www.bodybuilding-supplement-guide.com/chromium-picolinate-side-effects.html

Tıpkı Blitz'in dediği gibi bir yan etkisi var.Kanser riskini yükseltebilirmiş.Esas etkisi "şeker isteğini" yok etmesi.

Yukarıdaki linki okudum..Faydalı iyi hoş...

Bilinen yan etkileri arasında :
Uyku düzeninde bozukluk ve uykusuzluk
Aşırı fazla rüya görme ve etkilenme
gibi etkiler yer almış...

Vücut geliştirme ve fitness ta uyku düzeninin nekadar önemli olduğunu varsayarsak , ve hatta yukarıda da bahsedildiği gibi DNA'ya etkisinden dolayı kansere yol açabileceğini var sayarsak , uzak durmak işten bile değil...

Ayrıca gece yatmaya yakın alınması durumunda sabah kalktıgınızda agızda kuruluk ve garip bir tad ile uyanabiliyorsunuz.

Skip gibi markaların krom tabletleri var. Cok pahalı degil .

- Yağ emilimini bloke ediyor..
- Ayrıca aminoasit ve proteinlerin vücutta asimilasyonunu hızlandırıyormuş. Bu yüzden Amerikan markaları amino asit tabletlerine filan sindirime yardımcı ürün olarak koyuyor..

ben ıdman yapmıorum benım bunun almam bı ssakınca var mı ıdman yapmadan kulanımı uygunmu yok sa kesınlıkle antramn yapılarak mı alın ması laızm CVp pls

Krom yağ yakmaz. Kan şekerinin dengeleyerek açlık hissini azaltır. Yani diyet yapmanı kolaylaştırır. Yağ yakıcı ürünlerin içinde krom da olabilir. Ama yağ yakımını hızlandıran madde krom değildir o bileşimde.
Diyet yapmakta zorlanıyorsan kullanabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
cvbınız ıcın tesekkur ederım.yararlımı zararlımı karar veremedım.ben aktıf spor yapmıyorum ama kılo vermek ıcın kullanmayı dusunuyordum uygun olurmu bılmıyorum

cvbınız ıcın tesekkur ederım.yararlımı zararlımı karar veremedım.ben aktıf spor yapmıyorum ama kılo vermek ıcın kullanmayı dusunuyordum uygun olurmu bılmıyorum
bio-silhouette diye bir hap var. İlaç değil.
İçinde hem krom, hem l-carnitine var. Onu öneririrm sana. Aktif spor yapmasan da haftada 2-3 gün ve bu hapın yardımıyla yapacağın diyet yardımıyla kilo verebilirsin.

tekrar tesekkur ederım eczanelerde satılıyormu?yoksa ınternetttenmı sparıs edılıoyor.
Eczanelerde de olması gerek. Bulamazsan internet siparişini de deneyebilirsin.
Kullanan tanıdıklarım var. Olumlu sonuçlar aldılar.

Back
Yukarı