speedyboy61
Üye
Arkadaşlar kromun zayıflama etkisi üzerine etkileri hakkında görüşlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Blitz dedi:Chromium Picolinate'in sayılan iyi yönleri dışında, tartışmalı da olsa çok kötü bir yönü olma ihtimali var. DNA yapısına zarar verdiği ve mutasyon ile kansere yol açabileceği söyleniyor, ben eskiden kullanıyordum; korkudan bıraktım.
brujah dedi:http://www.bodybuilding-supplement-guide.com/chromium-picolinate-side-effects.html
Tıpkı Blitz'in dediği gibi bir yan etkisi var.Kanser riskini yükseltebilirmiş.Esas etkisi "şeker isteğini" yok etmesi.
ben ıdman yapmıorum benım bunun almam bı ssakınca var mı ıdman yapmadan kulanımı uygunmu yok sa kesınlıkle antramn yapılarak mı alın ması laızm CVp pls
bio-silhouette diye bir hap var. İlaç değil.cvbınız ıcın tesekkur ederım.yararlımı zararlımı karar veremedım.ben aktıf spor yapmıyorum ama kılo vermek ıcın kullanmayı dusunuyordum uygun olurmu bılmıyorum
Eczanelerde de olması gerek. Bulamazsan internet siparişini de deneyebilirsin.tekrar tesekkur ederım eczanelerde satılıyormu?yoksa ınternetttenmı sparıs edılıoyor.