Kreatini bırakıp tekrar başlamak

Merhabalar
Sadece spor günleri kullanıyorum. 1ay kullanıp 2 hafta ara vermeyi planlıyorum. Şöyle bir sorum var 2 hafta ara verdikten sonra tekrar başladığımda yine yükleme yapmalımıyım? Yoksa sadece spor günleri kullanmaya devam mı?

Uzun vadede yükleme yapmanın gereksiz olduğunu gösteren çalışmalar var. Paran cebine fazla gelmiyorsa yükleme ile uğraşma

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yükleme diye birşey yoktur vücuda fazla aldığın herşey ya zarar verir ya da dışarı atılır günlük 5g alman yeterli

Yükleme yapmadan, spor yapmadigin gunlerde kullanmalisin. Zaten bu kullanim sonucunda getirisini bir hafta kadar sonra görmeye basliyorsun. 1 Ay kullandiktan sonra da 1 hafta ara vermekte en bilindik yöntem.

Arkadaşlar yükleme yapılmadığından emin misiniz? Ben de kullanmayı düşünüyorum ve yükleme bana da saçma geliyor.

Yükleme firmaların ürün satmak için uydurduğu bir şey. Yapılan çalışmalarda uzun vadeli kullanımda yükleme yapılan ve yapılmayan bireylerde benzer kreatin seviyelerine rastlanıyor. Daha önce de dedim sadece paran cebine çok geliyorsa yükleme yap

Bu mola verip tekrar başlamalarda yine yükleme yapacak mıyız yani?
Ben 1 ay ara verip tekrar yükleme ile kullanıyorum.İdame süresi 10 ay süren atletlerde hiçbir sorun oluşmadı diye bir yazı okumuştum, bi araştırmak lazım.

Yükleme firmaların ürün satmak için uydurduğu bir şey. Yapılan çalışmalarda uzun vadeli kullanımda yükleme yapılan ve yapılmayan bireylerde benzer kreatin seviyelerine rastlanıyor. Daha önce de dedim sadece paran cebine çok geliyorsa yükleme yap

Patlayıcı güç, performans artışı ve su tutumunun gerçekleşmesi için hücre içi kreatin düzeyinin maximum seviyeye ulaşması gerekir. Bu da 1 hafta yükleme dönemi ve ardından düşük dozda devam edilmesiyle oluşur.Aksi halde günde 5 gram kreatin performansta çok büyük fark yaratmaz.Yine de nasıl kullanmak isterseniz kullanın tercih sizin.Sonra bi kutu kreatin bitti hiç bi işe yaramadı demeyin :)

Ben 1 ay ara verip tekrar yükleme ile kullanıyorum.İdame süresi 10 ay süren atletlerde hiçbir sorun oluşmadı diye bir yazı okumuştum, bi araştırmak lazım.

Patlayıcı güç, performans artışı ve su tutumunun gerçekleşmesi için hücre içi kreatin düzeyinin maximum seviyeye ulaşması gerekir. Bu da 1 hafta yükleme dönemi ve ardından düşük dozda devam edilmesiyle oluşur.Aksi halde günde 5 gram kreatin performansta çok büyük fark yaratmaz.Yine de nasıl kullanmak isterseniz kullanın tercih sizin.Sonra bi kutu kreatin bitti hiç bi işe yaramadı demeyin :)
Ben bundan once 4 gun gunde 20gr yapmistim yuklemeyi. 1hafta gunde 20gr mi yapmak gerek

Kandaki kreatin seviyesinin doygunluğa ulaşması için yükleme haftası (5-7 gün) 0.3gr/kg, idame süresi 0.03gr/kg önerilen kullanım miktarı.Örneğin 70 kg birey 21gr. yükleme 2.1 gr. idame oluyor.

Back
Yukarı