Kreatin

Kullanmalımıyım ?

• Evet

Votes: 3 60,0%
  • Hayır

Votes: 2 40,0%

• Total voters
    5
Selamun Aleyküm arkadaşlar yaşım 17 boyum 1.86 kilom 76.5 yaklaşık 8 9 yıldır futbol oynuyorum ve bu sene A takımda oynamaya başladım bu sene futbolla beraber fitness yapmayada başladım haftanın 3 günü takım idmanı ve haftasonu 1 de maç oluyor geriye kalan 2 salona gidiyorum ve 1 gün dinleniyorum sorum şu olacak bu yoğun tempo nedeni ile kaslarımın daha iyi toparlanabilmesi için %100 Kreatin Monohidrat kullanmam iyi olur mu daha önce bir kaç kere kullanmışlığım var allaha şükür bir yan etkisi falan olmadı yardımcı olursanız sevinirm.

Bunlar bildiğim gibi besin takviyesi kas yapan ilaçlar diil.sen ne kadar sporuna ağırlık verirsen kullandıkların o kadar işe yarar.ve kreatini kullanırsan kasların daha büyük gözükğcektir su tuttuğu için ama tabiki bu görüntü hep olmıycak kasların büyüdünü görürsün ama kasları yeteri kadar çalıştırmazsan eski haline döndünüde görürsün. Vücut geliştirme başlı başına hayatını saran bi spor araya iliştirilicek bi spor diil

Selamun Aleyküm arkadaşlar yaşım 17 boyum 1.86 kilom 76.5 yaklaşık 8 9 yıldır futbol oynuyorum ve bu sene A takımda oynamaya başladım bu sene futbolla beraber fitness yapmayada başladım haftanın 3 günü takım idmanı ve haftasonu 1 de maç oluyor geriye kalan 2 salona gidiyorum ve 1 gün dinleniyorum sorum şu olacak bu yoğun tempo nedeni ile kaslarımın daha iyi toparlanabilmesi için %100 Kreatin Monohidrat kullanmam iyi olur mu daha önce bir kaç kere kullanmışlığım var allaha şükür bir yan etkisi falan olmadı yardımcı olursanız sevinirm.

BCAA ve Glutamine bu konuda sana yardimci olur, ek olarak magnezyum ve potasyumu bol bir beslenme programi duzenle kendine. Cayir cayir kalori yakiyorsundur suan kas kaybi yasamaman icin cok iyi beslenmen ve gerekirse takviye alman gerekir. Kreatin patlayici gucune katkida bulunur ani hamlelerde ve deparlarda belirgin sekilde etkili kendimden biliyorum. Profesyonel futbolcularin hepsi kreatin ve bcaa kullaniyorlar. Ancak beslenmene cok dikkat et, beslenmen zayif olursa seni bcaa ve glutamine de kurtaramaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back
Yukarı