Kreatin Yüklemesi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cengoo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cengoo

Üye
MP Assault
Anabolic Halo
Muscletech Nitrotech Whey'i

beraber kullanacağım. Hepsinde creatine var. Assault'ta 5gr, diğerlerinin değeri bilinmiyor. Bu kombinasyona girmeden önce 100 grmlık bi creatine alıp 5 gün yükleme yapmam gereksiz mi olur sizce ?

toplamda 10 gr mı geçmez sıkıntı olmaz bence normal kullan yuklemesiz.

Gereksiz olur, her pre-workout kullanacak adam creatine alıp yükleme yapsaydı işin içinden çıkılmazdı :)

Ayrıca Assault da con-cret ürünü var bildiğim kadarı ile, %100 konsantre yükleme gerektirmeyen bir creatin.

arkadaşlar ben bu yükleme ile ilgili bişey sorucam 5 gün boyunca yükleme yapıcam günde 20gr ben bu 20 gramın 10 gramını antremandan 40 dk önce diger 10 gramı antremandan sonra alsam olur mu yoksa 5 er gr şeklinde belirli saat aralıklarında mı almam gerekir?

arkadaşlar ben bu yükleme ile ilgili bişey sorucam 5 gün boyunca yükleme yapıcam günde 20gr ben bu 20 gramın 10 gramını antremandan 40 dk önce diger 10 gramı antremandan sonra alsam olur mu yoksa 5 er gr şeklinde belirli saat aralıklarında mı almam gerekir?

Ikiside de mumkun ama benim tavsiyem, sabah 5 oglen 5, idman oncesi 5 sonrasi 5 seklinde.

Yoracagi varsa 5-5 aldiginda da yeteri kadar yoracaktir.

haa bana sorarsan yukleme yapmak gereksiz.

Back
Yukarı