KREATİN+BCAA+WHEY+GLUTAMİNE

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PraNgA4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

PraNgA4

Üye
Arkadaşlar herkese merhaba daha önce

BCAA+Whey+Glutamine kombinasyonu ile ilgili konu açmıştım sonuç olarak:

Spor öncesi:BCAA
Spor Sonrası: Whey
Yatmadan önce: Glutamine
Cardio günleri: L-Carnitine

şeklinde karar kılmıştım.

Şimdi bir de Kreatin girdi işin içine fakat kreatin spor öncesi alınıyor fakat BCAA da var. Araştırma yaptım daha önce konular açılmış fakat net bir cevap verilmemiş (Umarım başıma gelmez :) )

Hedef: Yağsız kas kütlesi kazanmak.
2011 den beri uğraşıyorum bu sporla ara ara devam ettim bıraktım haşır-neşiriz yani. 3 aydır düzenli olarak devam ediyorum. (Beslenme vs üst safhada)

LOW CARB DİYETİ YAPIYORUM

Son düzenleme:
Şahsi fikrim; eğer iyi besleniyorsan Whey, BCAA ve Glutamine e gerek yok. BCAA daki bazı aminoasitler vücut tarafından üretilmiyor ama iyi beslenen birisi bunu zaten dışarıdan alır.
Kreatin alır ve iyi beslenir, iyi dinlenir ve yaptığın sporun hakkını verirsen, yeterlidir.

Şahsi fikrim; eğer iyi besleniyorsan Whey, BCAA ve Glutamine e gerek yok. BCAA daki bazı aminoasitler vücut tarafından üretilmiyor ama iyi beslenen birisi bunu zaten dışarıdan alır.
Kreatin alır ve iyi beslenir, iyi dinlenir ve yaptığın sporun hakkını verirsen, yeterlidir.

İyi besleniyorum fakat elimde bunlarda mevcut çöpe atamam en azından şimdilik bu kombini kullanmam gerek :)

Arkadaşlar herkese merhaba daha önce

BCAA+Whey+Glutamine kombinasyonu ile ilgili konu açmıştım sonuç olarak:

Spor öncesi:BCAA
Spor Sonrası: Whey
Yatmadan önce: Glutamine
Cardio günleri: L-Carnitine

şeklinde karar kılmıştım.

Şimdi bir de Kreatin girdi işin içine fakat kreatin spor öncesi alınıyor fakat BCAA da var. Araştırma yaptım daha önce konular açılmış fakat net bir cevap verilmemiş (Umarım başıma gelmez :) )

Hedef: Yağsız kas kütlesi kazanmak.
2011 den beri uğraşıyorum bu sporla ara ara devam ettim bıraktım haşır-neşiriz yani. 3 aydır düzenli olarak devam ediyorum. (Beslenme vs üst safhada)

LOW CARB DİYETİ YAPIYORUM
İyi güzel demişsinde kardeş bence kreatinden sonrası çöptür yok l carnitinmiş yok burnermış c4 müş clenbuterol tavsiye ederim he herkesin kendi düşüncesi ama l carnitinlere burnarlara verdiğiniz paralara yazık
2 tane supmanet bence olmassa olmazdır : protein tozu ve kreatin
arginin de kullanıyorum pump hissini arttırıyor

İyi güzel demişsinde kardeş bence kreatinden sonrası çöptür yok l carnitinmiş yok burnermış c4 müş clenbuterol tavsiye ederim he herkesin kendi düşüncesi ama l carnitinlere burnarlara verdiğiniz paralara yazık
2 tane supmanet bence olmassa olmazdır : protein tozu ve kreatin
arginin de kullanıyorum pump hissini arttırıyor

Tamam ama öyle düşünmeyin çünkü elimde hepsi odamda duruyor yani çöpe de atılmaz sonuçta.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tamam ama öyle düşünmeyin çünkü elimde hepsi odamda duruyor yani çöpe de atılmaz sonuçta.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ooo pardon doğru diyosun :D elinde varsa kullan tabi çöpe atcak halin yokya bcaa spor sırasında içersin zaten neden gereksiz dediğimi diyim mesela hardline 3 matrix yada optimum gold bunlarda zaten saydıklarının hepsi var kreatinden tut bcaa sına kadar suyun yerinede geçer antremanda içtiğinde sıkıntı olmaz bcaa yı
Definasyonda ana madde beslenmedir zaten winstrol bile kullansan güzel beslenme olmadıkça bi işe yaramaz

ant. öncesi bcaa ve kreatin kombin ant. sonrası whey. yok sabah kalkınca whey yok gece kazein hepsi bu suplement düdükleme işi suplement olayını sadece ant. öncesi ve sonrası olarak düşün diğer geri kalan hikaye . bak şimdi bu yorumuma karşılık dangalak çıkacak . sabah vücut hızlı emilim protein whey diyomuş .gece sindirimi uzun süren kazein diyomuş glutamin tamir ediyomuş vs vs.Bu önerisini yaptığım suplemenletlerde elinde var diye önerdimAt gibi temiz bulk yaparsan hiç birine gerek kalmaz

Back
Yukarı