krealkalin !!!!!!!!

ultimate kre-alkalyn aldım. tablet seklınde ve her tablet 1.5 gr. bu urunu antrenman gunlerı ve antrenman harıcı gunler nasıl kullanayım? bılgısı olan varmı?
saygılar...........

resim.jpeg

arkadaşlar bu ürün hakkında ne düşünüyosunuz bunu almayı düşünüyorumda.

ultimate kre-alkalyn aldım. tablet seklınde ve her tablet 1.5 gr. bu urunu antrenman gunlerı ve antrenman harıcı gunler nasıl kullanayım? bılgısı olan varmı?
saygılar...........

o ürün yabancı sitelerde var fakat Türkiye deki sitelerde de var mı acaba sen nerden aldın ?

arkadaşlar Krea-Alkalyn şu an Türkiye de yok fakat müjdemi veriyim 1-2 aya kadar supplementler.com tarafından Türkiye ye getirilecek almak isteyenlere duyurulur...

geçenlerde bir firmanın reklamlarında gördüm.kre alkalyn satışta diye fakat kutu üzerinde kre alkalyn yazmasına karşılık içerik bilgisinde creatıne monohydrat yazılmış.benim zaten önermediğim ve dandik sınıfına soktuğum bir markaydı zamanında.dikkat edin.

Cok cok kaliteli bir monohydrat ayni etkiyi belki yapar ama yan etkileri kacinilmaz..

ben de krealkalin kullaniyorum.. krealkalin zaten patentli bi ürün.. özelligi PH degerinin nerdeyse 7 olmasidir.. bunun böyle olmasinin avantaji monohydratlardaki gibi kreatin vücuda dönüstügünde kreatinin'e dönüsmüyor.. kreatinin ne diye sorarsaniz kabaca söyle söylim: kreatin vücuda girdiginde kreatin olarak kalmaz.. büyük bir bölümü kreatinin'e dönüsür..

bu da kreatin aliminin sonucunda toplan suyun sadece kaslarin icinde degil de bir miktar da derinin altinda (kreatin kullananlarin belirgin birsekilde yüzü siser zaten) tutulmasina yol acar..

PH degeri yüksek olan krealkalin ise vücuda girdiginde kreatinine dönüsmez ve su olmasi gerektigi gibi sadece kaslar da tutulur..

krealkalin biraz daha pahalidir ama bu sizi yaniltmasin cünkü dozaji cok daha azdir.. gün de 3 gram arasi .. krealkalin en yaygin 750 mg'lik kapsüller seklinde satilir.. dozaji daha kolay olsun diye.. bu kapsüllerden 4 tanesi yani toplaminda 3 gram'i yetiyor...

saygilar

creatine kullanımı yüzü gerçekten şişiriyor mu? kesin bir bilgi mi yani? bir de kullandık yüzümüz şişti diyelim kullanmayı bırakınca iner mi tekrar?

yüz şişmesi genellikle steroıd kullanımlarında görülür.vucut aşırı su tutar.beslenmesini bilmiyorsan bu durum ilk haftalarda zaten etrafıncada gözlenir.creatındeki su tutması ise yüzü veya vucuud şişirecek kadar belirgin değildir ve bıraktığında vucut azda olsa tuttuğu suyu atar.

Ghaldszar 120 ytl değil, indirimli fiyatı 80 ytl. Çok pahalı ancak Türkiyede yaşıyoruz. 20 dolarlık animal cuts 150 ytllere satılıyor. 15-20 dolarlık optimumlar 100 ytle satılıyor. Bence fiyat Türkiye piyasasına göre çok normal. Ayrıca bu site bir çok siteye nazaran çok daha hesaplı.

soru1: kre-alkalyn ile HMB beraber kullanıldığında creatine monohydrate ile yaptığı etkiyi gösteririmi? yani bir sinerji söz konusu olurmu?

soru2: kre-alkalyn antrenman yapmadığımız günlerde de kullanılması lazımmı? eğer lazımsa nasıl?

soru3: creatine monohydrate da yaptığımız gibi bir yükleme yaparsak daha hızlı sonuç almaya başlarmıyız? ayrıca creatine monohydratedi gibi 6-8 hafta kullanımdan sonra ara vermelimiyiz?

soru4: creatine ethyl ester VS. kre-alkalyn.. hangisi?

ethyl ester ve kre alkalyn konusunda arastırmalar gunumuzde bile tam anlamı ile sonuçlanmış değil.fakat her ikisindede bir yuklee yapılması soz konusu değil.dünya genelinde bakıldığında ise genellikle komplex urunlerde creatın ethyl ester,saf creatıne kullanımlarında monohıdrat tercıh edildiği gorulmektedir.

antrenman olmayan günlerdede creatıne kullanımı olmalı.vucuttaki creatıne seviyesini kür boyunca sabitlemek antrenman sonrasında faydana olacaktır.sonuçta gün içerisindede farklı şekildede olsa efor sarfediyorsun ve kasların faliyette.

Arkadaşlar amino asit tamam da creatin ve şu yeni çıkan krealkalin uzun dönemde güvenli midir? Biliyorsunuz vücut doğal creatini karaciğerde üretiyor. Uzun dönem dışarıdan creatin veya krealkalin alımı karaciğer fonksiyonlarını bozar mı? Hani steroid te testisler bir süre sonra devre dışı kalıyor ya. Creatin de böyle bir durum söz konusu olur mu? Yani karaciğer devre dışı kalır mı? Cevaplarınızı bekliyorum.

kullanım süreleri zaten belirtilmiş.bu sürelerin üzerine çıkmadığın sürece sorun yok.bu durum tüm suplamentler için geçerlidir.

söylenenlere göre definisyon dönemi için çok uygun çünkü vücutta su tutmuyormuş..kullanmadığım için kendim bir yorum yapamıyorum ama cee ve kre-alkalyn'in pazarlama bombası olduğu yapılan bir araştırmayla kanıtlanmış durumda, bu araştırmayı ilerde tamamiyle çeviricem..özetle, iddia edildiği gibi kreatin monohidratın büyük bir kısmı asidik ortamda kreatinine dönüşmüyor, aksine kreatinine dönüşen miktarın oranı kre-alkalyn'e göre daha bile az..bu tamponlamış monohidrat olan kre-alkalyn'in etkisiz olduğunu göstermiyor ancak iddia edilen büyük vaatleri boş çıkarıyor(su tutmama, döngü yok, yükleme yok..vs)
kısaca monoya göre olan bir üstünlük yok..

uygun dozda (aşırı miktardan kaçınarak) kaliteli bir mononun definisyon döneminde de kullanılabileceğini düşünüyorum

definasyon veya diyet dönemlerinde aşırı yıkımı onlemek adına mutlaka kullanılması gerektıgını düşünüyorum.turev farketmez.tutacağı suyun farkına varmak zaten oldukça zor.kür bitiminde bu suyu vucut atar.

Back
Yukarı