Kosu Bandi ile Yag yakimi ve zayiflama

Arkadaslar merhaba , ben evime 2 ay once kosu bandi aldim.İs hayatimda yogun olarak calisiyorum bazen kendimi cok zorluyorum spor yapmak icin,zamanim dar oldugu icin bazen 2veya 3 gun kosu yapmadigimda oluyor.Ve Vucut yag yakiminj hizli saglamam icin ne yapmam gerekir?Cevaplar icin simdiden Tesekkur Ederim :)[DOUBLEPOST=1478941396][/DOUBLEPOST]Ayrica gunde 500- 700 arasi calorie yakmaya calisiyorum.Bu deger normalmi?
 
değerler iyi böyle devam edersen yakarsın. karbonhidratı kes bi süre yağ yakımı için daha sonra istediğim kg ye gelince ufak ufak karbonhidrat alırsın abartmadan. abur cubur ekmek gazlı içecek şeker kesmen gerek.
 
Tesekkur ederim cevabin icin her gorus benim icin onemli. Bu konuyla ilgili baska bilgisi olan arkadaslarim
Var ise cevap yazarsa sevinirim :)
 
Ben eve koşu bandı alarak 105 kilodan 80 e kadar düştüm. Arkadaşın dediği gibi karbonhidrat alımını kesmiştim hiçbir şekilde tüketmiyordum. Fakat kilo verdikten sonra gyme yazıldım ve gördüm ki bayağı güçsüzleşmişim ve kas yakmışım.
Yani özetle sadece cardio yaparsan kas yakarsın bunu ağırlık da çalışarak engellemek gerekir.
 
Back
Yukarı