lordmarvel
Üye
normalde çok pozitif bir insanım. ama vücut genetiğim o kadar kötü ki inadına üstüne giderek çalışıyorum. yakında bunun meyvelerini alıcam 

normalde çok pozitif bir insanım. ama vücut genetiğim o kadar kötü ki inadına üstüne giderek çalışıyorum. yakında bunun meyvelerini alıcam![]()
benim bir korkum yok bu konuda başkaları için değil kendim için spor yaparım prolarda dahil herkesin çevresinde bu sporu kötüleyenler vardır elbette ama ömrümüde başkalarına laf anlatmakla geçiremem zaten belli bir seviyeye gelince çevremdekiler saygı duymayı öğrendiler
Valla ne yalan söyleyim benimde başta böyle korkularım vardı spora basladıgım ilk ayda arkadaslarımdan büyük tepki aldım , bana sen body mi yapıyorsun hah kola bak incecik aga cok zayıfsın aga bende bile daha çok kas var falan gibi laflar işittim buda beni gerçekten kızdırdı.
2.aya geldiğimde beden dersi soyunma odasındayım herkes ooo aga ne yapmışsın sen böyle heyt be sık bakayım aga kanatları cıkar bakayım oha sırtı göster lan fena olmuş ha aga sonra bir baktım saniyeler içinde herkes soru sormaya basladı nereye gıdıyosun kac ayda yaptın ne yedin ne içtin
Bu işler böyledir kardeşim kimisi bakar baktığıyla kalır , kimiside bakar , başlar...
Valla ben bu spora başlamadan önce kadın gibi fiziğim vardı sokağa çıkmaya utanıyordum milletten utandığım için yapmaya başladımAnlamadığım Bişey Var Sen Bu Sporu Kendin İstediğin İçin mi Yapıyorsun Yoksa Millet Seni Parmakla Göstersin Vayy Şuna Bak Ne Vücut Yapmış Desin Diye Mi Yapıyorsun? Kim Ne Derse Desin Sen Bu Sporu Seviyorsan Zaten Yaparsın Ha Milletin Bişey Demesine Bakıpta Bırakırsan Zaten İçindeki Bi Hevesmiş Yaptın Bıraktın Deriz/Derim.