metaldeniz_x
Üye
Almadım çünkü emin olamadım. ama ilerleyen zamanda alacağım inşallah. buralardayım foruma girmemişim !
Almadım çünkü emin olamadım. ama ilerleyen zamanda alacağım inşallah. buralardayım foruma girmemişim !
koridor barfiks demiri aşırı kötü pişman oldum aldıgıma yaw barfiks çekem dedim bi tuttum tutmaz olaydım demine çakıldım resmen elimde kaldı kapıdan pırtıyorkafama çakıldı yaw kalçamın üstüne düştüm 4 gündür zor oturuyorum :S
Drokin hangi koridor bar demiri ekle forumada ondan almayalım bari. Ben de onu diyordum asılınca elimde kalmasın diye![]()
koridor barfiks demiri almada ne alıyosan al her kapıyada olmuyor benimki elimde kaldı betona çakıldım rsmen ya![]()
koridor barfiks demiri almada ne alıyosan al her kapıyada olmuyor benimki elimde kaldı betona çakıldım rsmen ya![]()
Koridor barfiksi evinizin koridoru için geliyor koridoru ölçüp ona göre ölçülü getirtmediysen elinde kalması birazda senin hatan hacı.Ben koridorda 2 duvar arasını ölçtüm ölçüsüne göre sipariş ettim.Ve kapı barfiksinden daha dayanıklı gibi ama Muscle Up gibi hareketler daha denemek nasip olmadı onlardada problem yapmazsa süper ürün.
Koridor barfiksi evinizin koridoru için geliyor koridoru ölçüp ona göre ölçülü getirtmediysen elinde kalması birazda senin hatan hacı.Ben koridorda 2 duvar arasını ölçtüm ölçüsüne göre sipariş ettim.Ve kapı barfiksinden daha dayanıklı gibi ama Muscle Up gibi hareketler daha denemek nasip olmadı onlardada problem yapmazsa süper ürün.
hangi ürünü aldın bize de söyler misin. ayrıca denediğinde ne olduğunu da yazbench_O
Kapı Barfiksi aldım 81 kgyim , uzun süre kullandım bikere bi tarafı çıkıyor gibi oldu ve ürnüün bi tarafı aşağı doğru esnedi birazcık ağırlığımdan kaynaklı herhalde neyse , istediğim kadar hareket sınırı olmuyordu kapı barfiksinde kapı darcık.Sonra koridor barfiksi aldım , taktıkta sıkıştırma sistemiyle yapılmış , 5 aydır asılıydı 3 gün önce ben barfiks çekerken düştüm koridor barfiksiyle beraber kas kasılması diyebi dava oldu boynumda ona ayar oldum şimdi koridor barfiksine demirciden birkaç parça monte edip sabitlemeyi planlıyorum.Duvar sıkışması felan boş ya o kadar sıkıştırdık gene düştü belli gün sonra.Alıcak olursada hergün sıksın veya haftada 1 felan ben 5 aydır sıkmıyordum yani maksimum derece koridor arasında sıkıldı sanmıştım düşünce sinirlendimde biraz.Başka ürün tipi rus street workoutcularda görmüştüm duvara monte edilen dips+barfiksin olduğu bir alet vardı başkada barfiks için alet görmedim.Yani tavsiyem ne derseniz fikrim yok şu aralar artık.
onada çözüm var aslında vidalarıyla sağlamlaştırırsan bir sorun cıkarmaz gevşeme flan yapmaz yani yada dediğin gibi en iyisi haftada 2 3 kez kontrol edip sıkıştırmak![]()
vidasımı yok tüm sıkıştırmalı korıidor barfikslerinde vida vardır senın aldığın vidasız çıkmıştır veya vidalama özelliği yoktur
![]()
evet aynen hem sıkıştırıyosun 2 korıdor arasına mesela delta ürünü delta yazan süngerlerı çevirerek yana doğru açarak sıkıştırıyosun ayrıyeten vidalama delikleri var kapıya vidalayıp güçlendiriyosun tabi eğer hep orda asılı kalacaksa vidala yoksa her kapıda vida delikleri olur![]()