Janissary__
Üye
Selam abiler arkadaşlar,yaş 18 bu sporu 3 seneden beri yapıyorum ve bu süre içinde vücuduma 43 KG kas kazandırdım.Şuanda bir sebepten ötürü ''6 ay kadar'' spora ara vermek zorundayım,yani eskisi kadar ağır çalışamayacağım spora eskisi kadar düzenli gidemeyeceğim tabi buna sadece 6 ay kadar dayanmam gerekicek.Şimdi benim sizlere sorum şu,6 ay uzun bir süre ve ben ''formumdan düşmek,kas kaybına uğramak istemiyorum'' bu yüzden formda kalmak istiyorum,formda kalmak için neler yapabilirim ?
Mesela günde birkaç defa 150 şınav 3x15 barfiks çeksem formda kalırmıyım ? Veya formda tam tamına kalamasam bile 6 ay kadar böyle idare edebilirmiyim ? Elbet kas kaybının olacağını düşünüyorum fakat benim hedefim ya formda kalmak yada formda kalmasam bile vereceğim kas kaybını azaltmak.Sizce bunun bir etkisi olurmu ? Eğer etkisi olmayacaksa ne yapabilirim 6 ay kadar formda kalmak için ? Sağolun şimdiden.
Mesela günde birkaç defa 150 şınav 3x15 barfiks çeksem formda kalırmıyım ? Veya formda tam tamına kalamasam bile 6 ay kadar böyle idare edebilirmiyim ? Elbet kas kaybının olacağını düşünüyorum fakat benim hedefim ya formda kalmak yada formda kalmasam bile vereceğim kas kaybını azaltmak.Sizce bunun bir etkisi olurmu ? Eğer etkisi olmayacaksa ne yapabilirim 6 ay kadar formda kalmak için ? Sağolun şimdiden.