Konudaki ilaçların spora etkisi nedir ?

beyler öncelikle S.a. yaşım 16,5 el ve ayaklarımda raynaud fenomeni (el ve ayaklardaki parmakların soğukta fazla büzüşerek uzullara kan akışını yavaşlatması , azaltmasına bağlı olarak el ve ayaklarda üşüme güç azalması vb...) var doktor resimdeki ilaçları yazdı özellikle ''adalat rono 30'' (en üstteki küçük olan) tansiyonu düşürüyor diğer ilaçlarda kasnı sıvılaştırıyor vb.. internetten ilaçların içeriklerine bakabilirsiniz. Peki bu ilçaları kullanmamın antrenmanda bana bir zararı olurmu ?[DOUBLEPOST=1520010518][/DOUBLEPOST]konuyu yanlış yere açtıysam aff ola :)

Eklentiler

• IMG_1962.JPG
    IMG_1962.JPG
    95,4 KB · Görüntüleme: 469
Rabbim tez zamanda şifa versin hocam. Ben yerinde olsam ağırlık çalısmam vücut ağırlıgım ile aerobik karma hareketler yapardım. Suan öyle yapıyorum yavas ilerliyorum ama bana göre daha sağlıklı..

Rabbim tez zamanda şifa versin hocam. Ben yerinde olsam ağırlık çalısmam vücut ağırlıgım ile aerobik karma hareketler yapardım. Suan öyle yapıyorum yavas ilerliyorum ama bana göre daha sağlıklı..
teşekkür ederim el parmaklarımda ve ayak parmaklarımdaki damarlar saoğukta aşırı daraldığı için ellerimde üşüme ve güç kaybı oluyordu onun için verdi doktor malum sivas ın ayazı :)

ama antrenmanda sakıncalı olabileceğini düşündüğüm için kullanmayı bıraktım bu arada ağırlık antrenmanına devam :)))

Back
Yukarı