Konserve zehirlenmesi hakkında

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve Franquez tarafından 1 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. Franquez
    Offline

    Franquez Üye

    Katılım:
    30 Temmuz 2015
    Mesajlar:
    892
    Beğenileri:
    353
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    BURSA
    Bugun salondan bi abim kendisi 10 yıllık fitness hocası şöyle bişey dedi şaşırdım, tonbalıgı vs konserve tüketiyoruz bunun ıcıne bıraz hava gırse bıle acıldıktan sonra zehirlenme yapıyormuş kaç binde kaç milyonda bir olursa olsun böyle bişey varmış ve kurtulma şansın yok dedi o yuzden ton balıgını acıktan sonra tavada hafıf ısıt eğer bi bozukluğu varsa hemen düzelir dedi bu yuzden hayatını kaybeden ınsanlar varmıs bende merak ettım sorayım dedım
     
  2. darmstadt
    Offline

    darmstadt Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2015
    Mesajlar:
    65
    Beğenileri:
    70
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Tam hatırlamıyorum ama kaç milyarda bir insan hapşırarak ölüyormuş.
    Gülerek ölme hastalığı diye bir şey varmış mesela. (gülmekten ölmek deyimi oradan gelirmiş)

    Bence o kadar da kuşkucu olmanın anlamı yok ölenler illaki vardır ve illaki sebepleri de vardır.Şahsi görüşüm o kadar abartmanın anlamı yok kaliteli konserveler ve tarih kontrolü yapmak yeterli.
     

Sayfayı Paylaş