Kondüsyon Programım

YuriBoyka61

Yeni Üye
Kick boks ile uğraşıyorum kendime bir kondüsyon programı yaptım sizce nasıl olmuş

başlarken 55-60 civarı hızlı şınav
hemen sonra (6-7 saniye sonra) 15-20 dips
saniyeler sonra 25-30 yumruk üstü şınav
15-20 dips
son olarakda ya alkışlı şınav yada eller bitişik şınav 10-15 tane

şimdilik programım bu hiç ara vermeden süperset şeklinde ve kuvvet için hızlı olarak yapıyorum sizce programım nasıl ayrıca barfiks demiri alacağım programa barfiksi ekleyip 1 set dips yapmayı düşünüyorum nasıl olur sizce ? ayrıca iyi yapabiliyormuyum çok yoruluyorum yaparken.

kondüsyon genel bi çerçevedir:

**kuvvet türleri
**dayanıklılık
**aerobik kapasite
**anerobik kapsite

ile ilgili genel bir konsepttir...

her sporun da kendine özgü bir "kondüsyon tiplemesi "mevcuttur...)

bu yukarda saydığın hareketler , zaten "kickboks antrenman akışı "içindeolaması gereken standart şeyler...)

kondüsyon genel bi çerçevedir:

**kuvvet türleri
**dayanıklılık
**aerobik kapasite
**anerobik kapsite

ile ilgili genel bir konsepttir...

her sporun da kendine özgü bir "kondüsyon tiplemesi "mevcuttur...)

bu yukarda saydığın hareketler , zaten "kickboks antrenman akışı "içindeolaması gereken standart şeyler...)
peki bu programın bana yararı olurmu olmazmı

Sen bir istasyon programı uygulamalısın ama nasıl olmalı bu konuda fikrim yok.

her ayptığın hareket zaten "kondüsyonunu belli bi çerçevede "formatlar...örneğin "kum torbasına tekme , yumruk "vb...

bu yukarda saydığın hareketler zaten "genel kickboks antrenmanı "içinde yer alması gereken hareketler...tabi ki olmalı ve faydalı...

Sen bir istasyon programı uygulamalısın ama nasıl olmalı bu konuda fikrim yok.
benim uyguladığm programda istasyon benzeri ama şu şekil yapmayı düşünüyorum 3 dakka torba dövmek çekebildiğim kadar şınav 3 dakka gölge boksu dips 3 dakka yine torba dövmek sonra yine şınav gibi devam ettirmeyi düşünüyorum ama şınav ve dips hareketinin arasına çok zaman giriyor birde mekil var.

bunların yanı sıra sıra barfiks çekebilme şansın varsa barfikside eklemelisin.

Back
Yukarı