Kombine Hakkında yardımınızı bekliyorum lütfen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle iyi pazarlar,
batman sasonda vatani görevini yapan birisiyim son 70 günüm kaldı, 20 gündür Spor yapyıorum imkanlar fena degil her bölge düzenli çalıştırılıyorum, onun öncesinde 8 aylık bi temelim vardı toparlamaya basladıgımı hissediyrum küçük küçük

bu hafta Kargo ile
HARDLİNE Whey Matrix 2.3 kg Protein tozu
HARDLİNE Bcaa Matrix 630 Gr
HARDLİNE Glutapure 120 Kapsül ( glutamine )

kombineledim, bunları nasıl kullanmalıyım ve 70 günde daha iyi performansı alabilmek için nasıl kullanmalıyım bana
Bu kombine hakkında bilgi verip olumlu olumsuz yönlerini söliyebilrmisnz, EKsigim varsa veya bi hatam varsada bildirrseniz memnun olurum

ilgilenip yardımcı olmaya calısan herkez için şimdiden çok teşekkür ederim ;)

Ayrica glutamin almasan olurdu ,çünkü bcaa matrix de yeterince glutamin var ,ama soyle yapardım ben olsam ,antremandan önce bcaa sonra whey gece yatarken de glutamin ,whey 2 ölcektir aldığın urunde ,onun yerine sabah 1 ölçek antr Sonrası bir ölçek şeklinde tuketebilirsin

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı