kombin sizce nasıl

Spora yeniden basliyorum alt yapim Var ama cok kotu bi hale geldim 174 boy ve 57kg dayim.isin esasi kombin sizce biraz daha hizli hacim yapmami saglar mi

Hardline pro gainer
Ultimate creatine monohdrat
Hardline arg 1250 arg argine kapsul
Weider tri compleks tribulus kapsul
Optimum opti men tablet
Bide eczaden istah acici bi hap var onu alicam sizce nasil yorumlarinizi bekliyorum

Kreatin mutilvitamin hariç gereksiz. Yemek yiyerekte kilo alabilirsin. Tribulus neden aldığını anlamadım. Argininide. Pro gainer neyse de.

Arginiyi buyume hormano salgiladigi icin aldim tribulusta gh arttirici biraz daha hizli buyurum diye aldim acikcasi

tribulus hiç kullanmadım fakat yaşın 30dan fazla değilse gerek yok zaten hormonların yüksek miktarda salgılanıyordur.
Arginin bende kullandım ve hiç bir etki göremedim.

Gereksiz gerek yoktu kullandıkça sende anlayacaksın zaten.

Hardline Pro Gainner ın yanında zaten hardline arg 1250 ( Arginin) hedıyesı olarak veriyorlar.
Arginin benım bıldıgım damarları genişletiyor. Yani büyüme ile alakası o.

Duzenli beslenmenin yaninda sadece Pro gainer (5 kg) ve kreatinle iyi sonuclar alabilirsin bu sene bulkta ikisini kullanarak 8 kilo aldim

Tribulus ta buyume hormonu salgiliyor daha hizli hacim buyumeye olanak sagliyor bu urunu neden onermiyorsunuz arginide damar genisletiyor bununda buyumede hizli bi etkisi var gainer ve kreatinide katarsak bu sekilde iyi.bi kombin oluyor zaten yanina da bcaa ile multuvitamin alsam 6 suplamentle deki gibi hacim yaparim 6 ogun beslenme sekli bide

Sen supplementlerin ne olduğunu öğrenememişsin. Besin desteğidir. Hormon almıyorsun ki daha hızlı hacim alasın. Yaşın genç hormonların zaten yüksek miktarda salgılanıyor. Tribulus a gerek yok. Gainera gerek yok benim arkadaşlarım ekto nun dibi fakat kilo alıyorlar yiyerek. Arginin faydası olacaktır ama damarlarını gözüktürmesini bekleme. Ben sadece ereksiyon konusunda fayda gördüm. Bcaa free form da fakat whey de ette zaten bolca var. Gerek yok 6 supplemente. Multivitamin ve kreatin haricinde.

Back
Yukarı