Kolun altındaki çizgi

bakalım daha kaç kere açıcaksın . hiçbirşey yokki orda iskeletinden mi rahatsız oluyosun ?

Son düzenleme:
o çizgi benim 2 kolumdada var bu kadar öenmli bişey değil bence ben bile şimdi bakıp gördüm :D

Triceps kasıyla bağlantılı bir hat.Çizgi değil.O çizginin bulunduğu kolunun diğerinden kuvvetli olması muhtemel.Kafaya çizgiyi falan takma çalışmaya devam et ;)

bitirdin beni şuan. 2yıldır bu sporu yapıyorum sağ kolum 38.5 sol kolum 37.7 bunu sorun etmiyorum.... anlatabilmişimdir unarın istediğimi

:D Tamam yorumlar için teşekkür ederim yani benim zaten sadece estetik kaygım var spordan o yüzden kolların eşit olması iyi görünmesi bunlar benim için önemli şeyler.Kolların arasında ölçü farkı çok yok sadece çizgiyi fark etmemiştim önceden şimdi fark edince tedirgin oldum forumda başkalarının resimlere baktım böyle bir şey göremeyincede gelip sorayım dedim.

bitirdin beni şuan. 2yıldır bu sporu yapıyorum sağ kolum 38.5 sol kolum 37.7 bunu sorun etmiyorum.... anlatabilmişimdir unarın istediğimi

benim göğüslerde gözle görülür fark var :D ben takmıyorum ilerde düzelecek zaten

Bir şey yok.

Back
Yukarı