Kolum yatay olarak geniş ama dikey olarak çok zayıf

Merhaba benim kolum yatay olarak geniş duruyor ama dikey olarak ince duruyor. Yatay dediğim aynanın karşısına geçin hazır ol duruşunu yapın sonra vücudunuzla beraber kolunuz gözükecek şekilde aynaya dönün. İşte o şekilde bakınca kolum baya kalın gözüküyor ama diğer türlü bakınca yani önden arkaya doğru ince gözüküyor. Umarım anlatabilmişimdir. Nedeni nedir bunun ne yapmalıyım ?

takma kafana böyle şeyleri kolun geliştikçe sende anlarsın sürekli aynaya bakıp durma ozaman psikolojik olarak ortaya çıkar bu gibi şeyler

aynaya baktığımdan değil kafama da takmıyorum yeni de değilim :D bugün arkadaş dedi de cidden ben de öyle düşünüyodum merak ettim neden oluyor bu ? lisanslı muay thai sporcusuyum ben body ile de uğraştım vücudum iyi yani isterseniz foto atarım da kolum öyle olunca merak ettim

Sağolun beyler. Bir de bu vücudum dışarıdan hiç belli olmuyor mesela kızlara gösteriyorum ilk montaj diyorlar sonra oha yanımızda böyle biri mi varmış diyorlar neden belli olmuyordur sizce bir sorun varmı fotoya bakar mısınız ?
Fotoda bende sorun yoksa bacaklarım kalın biraz ondan üçgen durmuyor olabilir miyim

Back
Yukarı