Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
İlk paylaştığım resimde 70 kiloydum. Kollar daha yağlı gözüküyordu bence.Aynen aynen mükemmel olmuş
Troll falan değilsin di mi dostum ?O şekilde bir şey belli olmaz ki. Benim çektiğim şekilde belli oluyor koldaki kas.
Ne alaka? O şekilde kas belli olmuyor. Bu şekilde poz veriyorum o yüzden.[DOUBLEPOST=1478728560][/DOUBLEPOST]Arkadan biceps pozu vermenin nesi var ki? O şekilde kas hatları daha belirgin oluyor.B
Troll falan değilsin di mi dostum ?
Ne alaka ki? Ben arkadan biceps pozu vermek istiyorum. O şekilde kas hatları belli oluyor. 2 kilo verdim, 68 kiloyum. Son resimde kolumu ilk resime göre kıyaslarsak, daha az yağlı gözüktüğünü düşünüyorum.Troll isen komik değilsen dahada komik.
Ben sana diyorum ki biceps pozunu arkadan çekince koldaki kas hatları belirgin oluyor.[DOUBLEPOST=1478768000][/DOUBLEPOST]Önden çektim. Alın. Diyorum önden çekince kas hatları gözükmüyor diye.Ya dalga geçtiğin o kadar belli ki bizde bir umut burda sana bişey anlatmaya çalışıyoruz sende bi güzel dalganı geçiyosun . Bence sen bi daha konu açmazsan iyi olur çünkü ya psikolojik problemin var yada dedikleri gibi troll'sn .
Burdaki attığın fotoğrafta kas ve yağ belli olur , arkadaşın dediğin gibi salona yazıl yada haftaya 2ye çıkar kol antrenmanı.Ben sana diyorum ki biceps pozunu arkadan çekince koldaki kas hatları belirgin oluyor.[DOUBLEPOST=1478768000][/DOUBLEPOST]Önden çektim. Alın. Diyorum önden çekince kas hatları gözükmüyor diye.
![]()
Peki ne kadar yağ, ne kadar kas var önden poz verdiğim fotoğrafda? Önden poz verince kas hatları belli olmuyor. O yüzden önden poz vermeyi sevmiyorum. Aynada bakıyorum. Kol'a arkadan bakınca kas hatları gayet belirgin bir şekilde gözüküyor ama kol'a önden bakınca hiçbir şey gözükmüyor.Burdaki attığın fotoğrafta kas ve yağ belli olur , arkadaşın dediğin gibi salona yazıl yada haftaya 2ye çıkar kol antrenmanı.
172 santim boya 68 kiloyum. Kilo almak gibi bir derdim yok. Kilomdan memnunum.[DOUBLEPOST=1478878045][/DOUBLEPOST]Sorunun soruluş amacı ağırlık çalıştığım belli oluyor mu belli olmuyor mu.Şimdi sen şakamı yapıyorsun o kolu buraya atarak. Benim bileğim o kadar. Bunu atman saçma. Güçsüz çelimsiz kassız olduğun anlaşılıyor.
Biceps sıfır yani?kardeş bişey söyleyecem ama alınma,üzülme bak,hiç belli olmuyor ağırlık çalıştığın.ucuzundan bi salona git,hocadan yardım iste.arama yeri var ordan örnek antrenman beslenme programları var onları dene.ama sürekli kolum nasıl kolum nasıl diye aynı resmi yollama buraya.