Kanka senin kolunda yağlı ya kolları düz poz versene tepe noktasını değil önden at foto
Düz poz ver derken anlamadım?
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Kanka senin kolunda yağlı ya kolları düz poz versene tepe noktasını değil önden at foto
![]()
böyle poz ver
Yağlı
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kas yok mu peki? 172 santim boya 70 kiloyum.Yağlı
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evdekilere barfiks demiri almama izin vermiyor malesef. Barfiks demiri alcaktım ama aile ile yaşıyorum. İzin vermiyorlar ona. Kapıya zarar verirmişim.Hocam dambıllardan falan ziyade bir kapı barfiksi alsan bir de paralel bar dip standı alsan daha faydalı olur. Durmadan ağırlık yükselterek yapılınca dips+ barfiks üst vücut gelişimini baya iyi yapar
Evdekilere barfiks demiri almama izin vermiyor malesef. Barfiks demiri alcaktım ama aile ile yaşıyorum. İzin vermiyorlar ona. Kapıya zarar verirmişim.
Ailem izin vermiyor ama. Kapıya zarar vereceğini düşünüyorlar. Benim yapabileceğim bir şey yok. Ailem izin vermiyor barfiks demirine.https://www.google.com/search
Bunu çoğu kapıya portatif olarak takıp cikarirsın kapıya vs zarar vermez. Sınav için de kullanılıyor
O kadar kötü yani? Kolum kötü diye mi Trol olduğumu düşünüyorsun?[DOUBLEPOST=1478722637][/DOUBLEPOST]Troll...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Öbür tarafı derken ne demek istiyorsun ki anlamadım?Aga şu kolunun diğer tarafını çekip atsana yav böyle hiç bir şey belli olmuyor. İnadına mı arkadan çekiyorsun![]()
O şekilde bir şey belli olmaz ki. Benim çektiğim şekilde belli oluyor koldaki kas.Eki Görüntüle 44497 pozu bu şekilde ver