Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaslar 8.haftadayım 60kilodan 69a ciktim fakat sorunum su kollarda biraz kalınlasma ve sekillenme oldu bunun dısında vucutta bi toparlama olmadı hatta bildiğin göbeğim cikti yanlardanda cikiyo böyle her antrenmandan sonra mekik cekiyorum en az 400x de twister yapiyorum gitmiyor kafayi yedirticek bu bana göğüslerde sekil almiyor anlamadım ben bu işi tamam sabır gerekiyorda hiçbişey mi olmaz göğüsler çizse falan bi biraz motive olcamda yok
programım soyle
1.gün gogus sırt arka kol
bench pres
kelebek
üst bench
asagi yatık sehpada bench
lat gögse cekme
rowing
rowing machine
alna pres
pres downs
dips down
2.gün omuz kolbacak
seated dumbbell press
yana açma
ceneye cekiş
barbıl curl
dambıl curl
hammer curl
bilek hareketi var bide adını bilmiyorum
squat
leg press
leg extension
legcurl
hepsi 3x10[DOUBLEPOST=1417703799][/DOUBLEPOST]2gün on 1 gün of calisiyorum ayrıca karbonhidrat tozu kullanıyorum
60 k.gden 69 kgye çıktıysan illaki gögünde omuzlarındada büyümü olmusdur fakat bu 9 kiloyu düzensiz bir beslenme ile ve bir ay gibi kısa bi zamanda aldıysan pek iyi gözükmeyecekdir çünkü aldıgın kilo tamamen kalitesiz ve yaglı bir yapı programdan ziyade beslenmene dikat et omega 3-6 içeren kaliteli yaglar harici yag kullanma o yaglarıda bi düzende tut basit şekeri hayatından çıkar ekmek sadece tam tahıllı olcak ve gnde sadece bir kaç dilim AYRICA PROGRAMINDA BİR GARİPMİŞ YENİ FARK EDİYORUM
60 k.gden 69 kgye çıktıysan illaki gögünde omuzlarındada büyümü olmusdur fakat bu 9 kiloyu düzensiz bir beslenme ile ve bir ay gibi kısa bi zamanda aldıysan pek iyi gözükmeyecekdir çünkü aldıgın kilo tamamen kalitesiz ve yaglı bir yapı programdan ziyade beslenmene dikat et omega 3-6 içeren kaliteli yaglar harici yag kullanma o yaglarıda bi düzende tut basit şekeri hayatından çıkar ekmek sadece tam tahıllı olcak ve gnde sadece bir kaç dilim AYRICA PROGRAMINDA BİR GARİPMİŞ YENİ FARK EDİYORUM
Merhaba. Öncelikle aldığınız 9 kilonun büyük kısmını yağ olarak almışsınız gibi görünüyor. Gainer kullanmanızı bu aşamada tavsiye etmem. Onun yerine komplex karbo içeren besinler tüketirseniz daha sağlıklı kilo kazanırsınız. Protein alımınızı yeteri düzeyde yapın. Yumurta tavuk balık vb besinleri öğünlerinizden eksik etmeyin. Programınız da hayli ilginç forumda yer alan başlangıç programlarını uygulamanızı tavsiye ederim. Başarılar.