tugi190794
Üye
Ben kollarim yani bicepslerimin kalinlaşip kas şeklini almasini istiyorum . Yalniz hangi hareketleri yapmami , kaç set , hangi kilolarda yapicagimi tam bilmiyorum . Biri aydinlatirsa iyi olur kolay gelsin 

3 hareketi geçmemeni öneririm. Mümkün olduğunca az hareketle çok yormaya bak kollarını.
12 -10 - 8 yapabılırsın
kolu 4 veya 3 hareket yapabılırsın yanı yenı ısen 4 hareket agır gelebılır
istersen örnek bir kol programı yaparız sana
Bizim Saloda 9 yıldır body yapan bir abi var bana program yap dedim dediki kendi sınırlarını sen kendin biliyosudur kendi programını kendin yap iyi veya kötü program yoktur ideal program vardır dedi tavsiye istiysan göğüs çalıştığın gün kol çalışma dedi örnek:bir gün kol ile trapez çalış acayip bir gün göğüs ile kanat çalış bir günde bacak çalış tavsiye. programın temel olarak böyle olsun her ay programında hareketleri değiştir ama aynı programı 2 3 ay yapma az verim alırsın 1 ayda bir değiştir
Tam Bilmiyorum ben büyüklerimden öğrendim ve yaptım yararını gördüm ve paylaşıyorum burada arkadaşlarlaböl aynı gun kolun ıkı tarafı calısma zararı olur hemde calısamazsın bence ben bıcepsten sonra duş alamıyorum kollar kalkmıyor flexor hocanın bı yazısı vardı antremandan sonra dıyor cay bardagını kaldırmada zorluk cekersenız o zaman ıyı antreman olmusdur dıyordu.
böl aynı gun kolun ıkı tarafı calısma zararı olur hemde calısamazsın bence ben bıcepsten sonra duş alamıyorum kollar kalkmıyor flexor hocanın bı yazısı vardı antremandan sonra dıyor cay bardagını kaldırmada zorluk cekersenız o zaman ıyı antreman olmusdur dıyordu.