Kollarım Hacimsiz Fakat Sıkınca Çıkıyor-Nasıl Hacimlendiririm ?

Merhaba arkadaş , kollarım hacimsiz fakat sıkınca çıkıyor yumurta tenis topu gibi fakat sıkmadan kollarımın kaslı oldugu anlaşılmıyor bunu nasıl saglarım :/ ayrıca koldaki o malum damarları çıkarmak istiyorum biceps tarafındakileri nasıl çıkarırım kafa_ yardımlarınız için teşekkürler

doğru antrenman ve doğru beslenmeyle hacimlendirirsin tabi ki..sitede arama yaparsan antrenman ve beslenme programlarını bulursun..
damarlarının çıkması(gözükmesi) içinde yağ oranının düşük olması gerekir..

Vg deki bazı tabirlere aşina olmanız adına sabit başlıklara gözatmanızı ardından konu açmanızı tavsiye ederim.

Yağ oranım düşük 53 kiloyum 1.7.. boyum var fakat tam nekadar bilmiyorum , araştırdım fakat kendime göre olan beslenme ve antreman programını bulamadım :/

yağ oranında düşükmüş, o zaman ya daha yenisin yada hiç bir şeyi doğru yapmamışsın. Ağır, doğru bir çalışma programı bul ve beslenmene dikkat et kesinlikle farkı görürsün bi zaman sonra

53 kg baya bı az oncelık olarak hacımlenmeye bak duzgun beslenme programı ve calısma programı cıkart zamanla zaten hepsı olur bol karbonhdrat ve proteın tuket enaz 3 ana ve 2 ara ogun beslen basarılar

Benimkiler hacimli ve damarlı ama damarları kapatmak için biraz yağlandım çok itici görünüyor gibi geliyor bana bunları nasıl önlüyecez başka yolu varmı.

Geliştikçe sıkmadan görünür hale gelecektir.

Back
Yukarı