mehmet1414
Üye
arkadaşlar 43 cm kolum vardı 2 ay full body yaptım kol çalışmadım çünkü göğüs te vs zaten çalışıyor kollar 40 cm düştü ve büyümüyor ne yapmalıyım
ben ölçülerimi hep pupmsuz alırımbence ölçüleri yanlış alıyorsun pump halinde iken ve pumpsız alıyorsun eğer öyle değilsede yanlış ölçmüşsündür
kol çalışmadın diye kolun ölçüsü azalmaz en fazla yerinde sayar
saydıklarının hiç biri sadece yağ oranım 15 17 den 12 ye düştü ki şöyle bir şey var 12 15 yağ oranında kollar çok dolgundu o dolgunlukta gitti sadece küçüldü acaba niyediğer olasılıkları sayayım o zaman kolun ölçüsü azalması için
steroid küründesindir kürü bırakınca kol ölçüsü azalır
diğer ihtimal yağ oranın çok yüksekti full body daha fazla kalori harcattığı ve yağ yaktırdığı için yağ oranın azalmış ve bunla beraber kol ölçüsü azalmış olabilir
tmm niye pekiyağ oranı azalırken böyle sıkıntılar yaşanması olası bir durum, kullanmıyorsan eğer kreatin kullanmanı öneririm
ben kreatin kullanınca ki şuan definasyondayım kollar 1 2 cm fl büyme oluyor ama karında büyüyor bildiğin ince belli şişik karınlı zaten trapezler maşAllah savaş cebecinin bahsettiği ilaçlı insanlara benziyorum ama bu ay bitsin alıcam ne alayım pekiçünkü doğal yollardan alabileceğin ve karşılığında vücuduna olumlu yönde bir miktar etkisi olacak olan tek ürün olduğu için
dimi hardline türk manşeli ya içinde bir kusur çıkmış mesela tmmmarka olarak soruyorsan eğer turk menşei olmayan herhangi bir ürün alabilirsin,yeterki turkish menşei olmasın![]()