Kollarım Ölçüdeki Gibi Değil

Arkadaşlar bu sporu yaklaşık 1.5 yıldır yapıyorum 3 ay BCAA kullandım sonra bıraktım.Yaklaşık boyum 1.72 kilom 77 civarı.Kollarım ölçüde 38 37.5 civarı ama görünüş bakımdan bildiğin 33 34 civarı duruyor.Güç bakımından hiçbir sıkıntı çekmiyorum ama görünüş bakımından çok kötü duruyor.Bu nedendir acaba ? Yağ fazlalığındanmıdır acaba yağ yaklaşık %15 civarı.Omuzlar sırt geniş durunca kollar ufak kalınca harbiden görünüş bakımından çok kötü duruyor.

38cm kol nasıl 33 durur dostum. benimde kollarım 38 fakat gören 40 var mı diyor. Yağ oranı yada psikoloji ile alakalı olabilir .) bu işi bir fotoğraf çözer.

Kesinlikle yağdandır. Yağı az olan kollar da olduğundan büyük görünüyor. Ama yağ oranın o kadar da fazla değil. Yarısı yağ yarısı psikolojiktir seninki bence.

Arkadaşlar bu sporu yaklaşık 1.5 yıldır yapıyorum 3 ay BCAA kullandım sonra bıraktım.Yaklaşık boyum 1.72 kilom 77 civarı.Kollarım ölçüde 38 37.5 civarı ama görünüş bakımdan bildiğin 33 34 civarı duruyor.Güç bakımından hiçbir sıkıntı çekmiyorum ama görünüş bakımından çok kötü duruyor.Bu nedendir acaba ? Yağ fazlalığındanmıdır acaba yağ yaklaşık %15 civarı.Omuzlar sırt geniş durunca kollar ufak kalınca harbiden görünüş bakımından çok kötü duruyor.

Ölçüde fazla çıkan bir kolun görünüm de küçük durması gerçekten tuhaf birşey, ancak yağ fazlalığı olursa kas kütlen değil de görünüm kütlen artar. Psikolojik olduğunu söyleyebilirim. Birkaç kişi öyle dediyse kafan da bu şekilde yer etmiştir.

Back
Yukarı