Kolda ve Gögüste Hacim

arkadaşlar 2 aydır salona gidiyorum kondisyon olarak bi artış hissediyorum ama hacim olarak degil kollarım yeterince kalın ve sert degil aynı problem gögüstede var daha fazla hacim kazanabilmem için neler yapmam gerekiyo bi öneriniz veya bildiginiz bi püf nokta veya herhangi bişey hertürlü yardımlarınızı bekliyorum

Az da olsa bi yağlanma varsa görünüşü etkiliyor. Benim arka kolumda ve göğüslerimdeki gibi misal.

Kütle kazanmaya yönelik çalışıyorsundur, bence diyetini düzenlemelisin. Yeterince kalori almıyor olabilirsin. Boy, kilo ve vücut yağ oranın nedir.

Kütle kazanmaya yönelik çalışıyorsundur, bence diyetini düzenlemelisin. Yeterince kalori almıyor olabilirsin. Boy, kilo ve vücut yağ oranın nedir.

boyum 1.80 kilom 66
henüz yağ oranımı ölçtürücek imkanım olmadı
senin bu yolu izlemelisin dedigin bi önerin varsa uygulamaya çalışırım

Hele bi dur 2 ayda ne hacmi kim almış o kadar zamanda hacim :D doğru beslenme, iyi antrenman ve sabırla istediğin hacmi alamaman gibi bir durum yok.

Hele bi dur 2 ayda ne hacmi kim almış o kadar zamanda hacim :D doğru beslenme, iyi antrenman ve sabırla istediğin hacmi alamaman gibi bir durum yok.

beslenme yönünden sıkıntım var tam olarak nasıl beslenmem gerektigini bilmiyorum aslında antremandan öncemi sonramı ne kadar sonra ne kadar önce neyi çok yemem lazım neyi az yemem lazım bunun gibi birsürü şey daha hazırlanmış beslenme listeleri var forumda ama bana uygun olup olmadıgı konusunda tereddütteyim

beslenme yönünden sıkıntım var tam olarak nasıl beslenmem gerektigini bilmiyorum aslında antremandan öncemi sonramı ne kadar sonra ne kadar önce neyi çok yemem lazım neyi az yemem lazım bunun gibi birsürü şey daha hazırlanmış beslenme listeleri var forumda ama bana uygun olup olmadıgı konusunda tereddütteyim

Beslenme bölümüne bak özellikle yeni başlayan ve kilo almak isteyenler için.

Back
Yukarı